Μεγαλώνει δυστυχώς ώρα με την ώρα η μαύρη λίστα των θυμάτων του κοροναϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής, από την ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι», όπου εντοπίστηκαν την περασμένη εβδομάδα δεκάδες θετικά κρούσματα κοροναϊού.

Πρόκειται για άνδρα 60 ετών, ο οποίος κατέληξε στο Λαϊκό νοσοκομείο και είναι ο τέταρτος νεκρός από τη συγκεκριμένη κλινική και ο 134ος νεκρός από κοροναϊό στη χώρα μας.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εμφάνισε πνευμονία και σηπτικό σοκ λόγω covid-19.

Τα τελευταία θύματα

Ο 60χρονος αποτελεί το τέταρτο θύμα το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας και εφόσον είχε προηγηθεί η ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα που έκανε λόγο για μηδέν θανάτους.

Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα τέσσερις συνάνθρωποί μας έχασαν τη μάχη με τον φονικό ιό.

Πρόκειται για μια 58χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με υποκείμενα νοσήματα, έναν 91χρονο που νοσηλευόταν από τις 7 Απριλίου στο νοσοκομείο Σωτηρία και έναν 78χρονο με υποκείμενα νοσήματα που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση για τον κοροναϊό, στη χώρα μας τα κρούσματα ανέρχονται σε 2.506, εκ των οποίων τα 16 είναι νέα.