Σε μια κίνηση, που πέρα από την ουσία και το περιορισμένο κέρδος, το οποίο αναμένεται να αποφέρει, έχει σημειολογική αξία, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας μελετά το ενδεχόμενο περικοπής των χρημάτων που θα πάρουν οι διοικητικοί υπάλληλοι. Περικοπή, η οποία ενδέχεται να φτάσει μέχρι και το 25% των συμφωνηθέντων χρημάτων.

Η Ευρωλίγκα θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όποτε το επιτρέψουν οι συγκυρίες, όποτε ελεγχθεί η πανδημία κι ανάψει το «πράσινο φως» για να γίνουν αγώνες μπάσκετ.

Για να λειτουργεί χρειάζεται και προσωπικό, το οποίο πληρώνεται. Η διοίκηση της λίγκας θέλει να εξισορροπήσει την κατάσταση, γι’ αυτό και σκέφτεται την περικοπή των προσυμφωνημένων χρημάτων, που λαμβάνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι.

Ταυτόχρονα θα είναι και μια συμβολική κίνηση, για να φανεί ότι η κρίση αγγίζει τους πάντες και πως πρώτα ξεκινούν από εσωτερική οικονομία και μετά θα συζητήσουν για μειώσεις συμβολαίων των παικτών.

Εν αναμονή, λοιπόν, του τι θα συμβεί με το αγωνιστικό μέρος, οι υπάλληλοι θα περιμένουν και την οριστική απόφαση για τη μισθοδοσία τους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από