Koριτσάκι 13 ετών, με συμπτώματα δύσπνοιας, διακομίστηκε από τα Χανιά στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ηρακλείου.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου ενώ σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο, εστάλη δείγμα στο Ιολογικό Εργαστήριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν το κοριτσάκι έχει προσβληθεί απο κοροναϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται το ekriti.gr, το κοριτσάκι αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια και έχει νοσηλευτεί ξανά στο ΠΑΓΝΗ.

Η απάντηση για το δείγμα που εστάλη στο Ιολογικό Εργαστήριο, αναμένεται να δοθεί αργά το βράδυ ή το πρωί της Παρασκευής.

Συναγερμός από θάνατο ασθενούς με δύσπνοια

Η άφιξη ενός 67χρονου άνδρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΑΓΝΗ προκάλεσε νωρίτερα έντονη ανησυχία.

Ο άνδρας που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πνεύμονα, που δεν άφηνε, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πολλά περιθώρια επιβίωσης, μεταφέρθηκε με δύσπνοια στο ΠΑΓΝΗ και λίγη ώρα μετά την άφιξη του στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Εν τω μεταξύ, βάσει του πρωτοκόλλου που ισχύει πλέον για συμπτώματα όπως η δύσπνοια, που παρουσίασε ο 67χρονος, ελήφθη και δείγμα για να διαπιστωθεί αν είχε προσβληθεί από κοροναϊό.