Αυτά τα ζώδια ξέρουν 100% τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Φυσικά δεν είναι όλα τα καθιερωμένα σε αυτή τη «λίστα» γιατί ο Καρκίνος φερειπείν ή ο Ταύρος έχουν την τάση να αλλάζουν διάθεση και άποψη συνέχεια.

Δίδυμος

Μπορεί να κοιτάνε από εδώ και από εκεί, αλλά αν είναι ερωτευμένοι και αγαπούν ένα άτομο, δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουν να φύγει ή να το κερατώσουν. Σπάνια όμως αγαπούν βαθιά.

Ως λάτρεις της τέχνης και της μάθησης, θα σε συνοδεύουν σε κάθε έκθεση, ταινία, συναυλία και εκδήλωση σε ενδιαφέρει. Αν βγαίνεις με έναν Δίδυμο θα έχεις έναν “συνένοχο” στο πλευρό σου.

Μετά το χωρισμό θα έχεις πάντα καλή σχέση μαζί του και θα μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο αν θέλεις να μιλήσεις για την αγαπημένη σου σειρά ή να διαφωνήσεις για το ποιο είναι το τραγούδι της δεκαετίας. Είναι πραγματικοί φίλοι.

Αιγόκερως

Κλασικοί ρεαλιστές που βλέπουν τα πράγματα πιο «ψυχρά» και λιγότερο ρεαλιστικά με αποτέλεσμα να ενοχλούνται κάπως οι ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου. Σίγουρα όμως στηρίζουν την εκάστοτε επιλογή τους με αποτέλεσμα να την υπερασπίζονται κιόλας.

Τους στηρίζουν σε κάθε αμήχανη κοινωνική κατάσταση ή τους προστατεύουν από τη βροχή λέγοντάς τους να πάρουν ομπρέλα. Η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις ότι είστε οι δύο σας ενάντια στον κόσμο και δεν θα χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

Επίσης, αν χωρίσετε και λήξει μεταξύ σας καλά και χρειαστείς κάπου να μείνεις ένα σαββατοκύριακο ή κάποιον να τσεκάρει μια επιστολή που έχεις να στείλεις, μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Η αγάπη τους είναι παντοτινή.

Ιχθύς

Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουν αν σε αγαπούν, όσα χρόνια κι περάσουν θα είναι δίπλα σου. Αν ο Ιχθύς έχει κάτι διαχρονικό, αυτό είναι το όνειρό του να είναι με ένα άτομο για πάντα.

Χρησιμοποιούν τις ευαίσθητες καρδιές τους κάνοντας χώρο για τα συναισθήματα των αγαπημένων τους και πάντα τους επιβεβαιώνουν. Ακόμα κι αν χωρίσεις, θα συνεχίσεις να λαμβάνεις ευχές για τα γενέθλιά σου και θα συνεχίσει να ενδιαφέρεται ειλικρινά για τα νέα σου κάθε φορά που θα πέφτεις πάνω του τυχαία.

Αγαπώντας έναν εκπρόσωπο αυτού του ζωδίου θα έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα ακούει πάντα τις ανησυχίες σου, θα σου δείχνει ανιδιοτελή αγάπη και θα σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.