Αστρολογικά

Κι όμως αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να παντρευτούν

Ότι είναι ευαίσθητα το ξέραμε, ότι θέλουν τον γάμο δεν το περιμέναμε

Κι όμως αυτά τα δύο ζώδια θέλουν να παντρευτούν | tanea.gr
TANEA Team

Ζυγός

Λατρεύουν την αρμονία, την ισορροπία και τη σταθερότητα. Αυτό σημαίνει ότι και οι ίδιοι θέλουν να είναι με έναν άνθρωπο στη ζωή τους. Έχουν κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, κι αυτό τους κάνει απόλυτα ρομαντικούς.

Σιχαίνονται να είναι μόνοι και λειτουργούν καλύτερα όταν έχουν αφοσιωμένο σύντροφο στο πλευρό τους. Αγαπούν να αγαπούν και αγαπούν για να αγαπηθούν. Επίσης, έχουν την τάση να είναι ιδεαλιστές οπότε όταν κάποιος γονατίσει μπροστά τους δεν θα κάτσουν να υπεραναλύσουν την απάντηση που θα δώσουν.

Σκορπιός

Είναι ρομαντικοί, ευαίσθητοι και πολύ συναισθηματικοί. Μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι είναι ευαίσθητοι, αλλά δεν περιμένει κάποιος ότι θα θέλει και τον γάμο.

Είναι φανατικοί οπαδοί της ιδέας ότι κάπου υπάρχει το «άλλο τους μισό». Από τη στιγμή που οι Σκορπιοί βρίσκουν αυτόν που τους κάνει κλικ, ο γάμος είναι κάτι το αναπόφευκτο -και οι σχέσεις τους μοιάζουν σαν γάμος πολύ πριν φτάσουν εκεί.

Είναι έντονοι και αντί να τους τρομάζει η ένταση της δέσμευσης του γάμου, την επικροτούν. Παθιασμένοι και αγαπησιάρηδες έχουν την τάση να πέφτουν στα πατώματα και αυτά τα κατά τα άλλα ανεξάρτητα πλάσματα δεν θα ησυχάσουν αν δεν εξασφαλίσουν το δαχτυλίδι και τον γάμο. Δεν είναι ποτέ νωρίς για αυτούς να πουν το “δέχομαι”.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
TANEA Team
Δείτε επίσης
Περισσότερα άρθρα για Χρηστικά & χρήσιμα