Κάποιοι… τυχεροί πήραν από χθες γεύση αυτών που φέρνει σήμερα Πέμπτη το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Πρόκειται για μια δύσκολη όψη, που επιφυλάσσει το λιγότερο… γκρίνιες που προκαλούν εντάσεις, καθώς με την παραμικρή αφορμή τα αίματα ανάβουν και εύκολα τα πράγματα μπορεί να ξεφύγουν και να έρθουν τα πάνω κάτω.

Επειδή ως γνωστόν όταν οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει, κι όλα μπορεί να ανατραπούν, να συμβούν πράγματα που θα μας αφήσουν… άφωνους, διατηρήστε την ψυχραιμία, το χιούμορ και τους καλούς σας τρόπους, επιλέξετε τη στρατηγική που σας ταιριάζει, και δεν θα χάσετε.

Βέβαια, κάποιες φορές το να ρισκάρουμε κάνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό, να επιλέξουμε από μόνοι μας μια άλλη πορεία, ακόμα και ξεκόβοντας οριστικά από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν μας εξελίσσουν, ίσως μας γλιτώσει από τα χειρότερα…

Ευτυχώς παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης στους Ιχθύς με τον Δία στον Αιγόκερω, φέρνει τύχη και ευκαιρίες για να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής μας, αλλά και τα ερωτικά μας, και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί εσείς αποφασίζετε πώς θα διαχειριστείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Απλά ότι είναι να κάνετε κάντε το γρήγορα γιατί οι αιφνιδιασμοί  δεν θα έχουν τελειωμό.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι σταματήστε να θεωρείτε δεδομένα πρόσωπα και πράγματα γιατί θα μείνετε με άδεια χέρια και θα το φυσάτε και δεν θα κρυώνει…

Ιχθύες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες είστε από τους ευνοημένους της ημέρας, που σας φέρνει ευκαιρίες στα ερωτικά και στα οικονομικά σας. Δεν έχετε παρά να τις αξιοποιήσετε…

Έτσι ή αλλιώς βρισκόμαστε μια μέρα πριν την πραγματοποίηση της Νέας Σελήνης στον Υδροχόο που θα είναι ανανεωτική και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα καταστάσεις, ειδικά στους σταθερούς (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) σε ότι αφορά την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.