Η Σελήνη στην λογική και λεπτολόγο Παρθένο από χθες Δευτέρα μας θέλει οργανωμένους και προσγειωμένους όχι μόνο στα εργασιακά μας και την καθημερινότητά μας, αλλά και στα συναισθηματικά μας καλώντας μας να μετρήσουμε τα υπέρ και κατά, πριν βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και πάρουμε τις αποφάσεις μας.

Ωστόσο, με την αντίθεσή της με τον Ποσειδώνα, θα χάσουμε… τον μπούσουλα και θα διχαστούμε, ανάμεσα σε αυτά που προστάζει το μυαλό και αυτά που επιθυμεί η καρδιά μας!

Ειδικά Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, κρίνετε και αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι νιώθετε. Αν βλέπετε ότι δεν το ‘χετε, μην το βασανίζετε. Αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακολουθήστε την καρδιά σας αλλά μην αφήνετε το συναίσθημα να θολώνει την κρίση σας και τις επιθυμίες σας να σας βγάζουν από το οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Έτσι ή αλλιώς οι γήινοι Ταύρος και Παρθένος και οι υδάτινοι Σκορπιός και Ιχθύες, ακόμη κι αν βρεθείτε αντιμέτωποι με αλλαγές σε προσωπικά κι επαγγελματικά, θα συνειδητοποιήσετε γρήγορα ότι αυτές έγιναν για το καλό σας!

Οι παρορμητικοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που είναι γεννημένοι στα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου καλό θα είναι να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια πριν αποδεχτούν  εργασιακές προτάσεις που δείχνουν ιδανικές, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

Οι δυσκολίες συνεχίζονται για τους παρορμητικούς Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου, οι οποίοι βλέπουν την προσωπική τους αλλά και την επαγγελματική τους πορεία να δονούνται για τα καλά. Ψυχραιμία και υπομονή!