Μια ημέρα πριν από την πρώτη Πανσέληνο της χρονιάς αλλά και της Δεκαετίας, την γνωστή και ως Πανσέληνο του Λύκου, η οποία συνοδεύεται από Σεληνιακή Έκλειψη, και είναι αρκετά… βαριά, η Σελήνη από τον Καρκίνο, μας καλεί να απολαύσουμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μπορεί να βγάλουμε μια γκρίνια, να παραπονεθούμε για κάτι που έγινε πρόσφατα και μας πείραξε, να αναζητήσουμε μια αγκαλιά ή τη στοργή των δικών μας και θα την πάρουμε με ευκολία.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά Δίδυμοι και Καρκίνοι οι οποίοι αν ελέγξετε λίγο τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, θα κερδίσετε τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον εκείνων που επιζητείτε.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες έχετε… λυμένο το ζωνάρι σας για καβγά, οπότε εύκολα θα παρεξηγηθείτε με κάτι που θα ακούσετε ή θα αρχίσετε να γκρινιάζετε χωρίς ουσιαστικό λόγο, ωστόσο αν ηρεμήσετε όλα θα γίνουν.

Ταύροι και Σκορπιοί αν φανείτε ανοιχτόμυαλοι δεν θα χάσετε αφού λύσεις υπάρχουν στα θέματά σας, απλά εσείς δεν τις διακρίνετε. 

Βαριά η σκιά του ολόγιομου φεγγαριού του Λύκου

Όσον αφορά στην αυριανή Πανσέληνο, που γίνεται στις 21.21 ώρα Ελλάδας, στις 20° του Καρκίνου, συνδυάζεται από Έκλειψη,  θα είναι ορατή από τη χώρα μας, κι επηρεάζει αρκετούς τύπους του ζωδιακού κύκλου;

Πρόκειται για ένα… ζόρικο φεγγάρι, καθώς συµβαίνει σε αντίθεση µε τον Κρόνο, τον Πλούτωνα και τον Ερµή.

Σκληρές συνειδητοποιήσεις, δυσάρεστα νέα, λόγια σκληρά, ειδήσεις που φοβίζουν, ανακατωσούρα στα οικονομικά και ατυχήματα κάθε λογής είναι στο πρόγραμμα.

Δεν έχουμε παρά να είμαστε προσεκτικοί στις διάφορες επαφές μας και στις μετακινήσεις μας. Ενθυμούμενοι ότι η… γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, καλό είναι να επιστρατεύσουμε τις εσωτερικές μας δυνάμεις, που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, αποδεχόμενοι αυτό που δεν μπορούμε να αλλάξουμε και κάνοντας τα βήματα εκείνα που θα μας οδηγήσουν στην αρχή μίας νέας εποχής.

Σημασία έχει να επικεντρωθούμε στις λύσεις και όχι στα προβλήματα, δεδομένου ότι η επιρροή αυτής της Έκλειψης, έχει διάρκεια κι αναμένεται να φέρει σημαντικά γεγονότα τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, στα μέσα του Μάρτη, αρχές Αυγούστου και τέλη Οκτωβρίου.

Τα ζώδια που θα δοκιμαστούν περισσότερο από αυτή την Έκλειψη, είναι τα τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, και κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα θέσουν επί τάπητος οικογενειακά ζητήματα αλλά και συνεργασίες κλείνοντας κύκλους, που φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν κι αφήνοντας πίσω τους ότι τους κρατάει εγκλωβισμένους στο παρελθόν, ώστε να προχωρήσουν προς τα μπροστά.

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους.

Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου.