Η πρώτη Πανσέληνος, γνωστή στις ΗΠΑ ως Πανσέληνος του Λύκου, και ταυτόχρονα Σεληνιακή Έκλειψη παρασκιάς για το 2020, αλλά και τη δεκαετία, γίνεται την Παρασκευή 10/1, στις 21:21 ώρα Ελλάδας, στις 20° του Καρκίνου, θα είναι ορατή από τη χώρα μας, κι επηρεάζει αρκετούς τύπους του ζωδιακού κύκλου.

Πρόκειται για μια Σεληνιακή Έκλειψη η οποία μας δείχνει ότι η μεγάλη ώρα είναι τώρα καλώντας μας να κλείσουμε οριστικά κύκλους καταστάσεων που μπορεί να επηρεάζουν την οικογενειακή, την προσωπική και την επαγγελματική μας ζωή, και πλέον δεν μας εξυπηρετούν, κάτι που όμως δεν θα γίνει εύκολα.

Κι αυτό επειδή πολλές φορές συνηθίζουμε να αφηνόμαστε στο γνώριμο και σε αυτό που ξέρουμε και μας βολεύει, που όμως συχνά δεν είναι αυτό που μας οδηγεί στο να προοδεύσουμε σαν προσωπικότητες.

Έτσι ή αλλιώς η συμμετοχή του Πλούτωνα και του Κρόνου είναι ισχυρή, κάποιες ενέργειες ή αποφάσεις αποτελούν μονόδρομο, ενώ δεν θα λείψουν δυσάρεστα γεγονότα που θα σφραγίσουν ζωές.

Ιδιαίτερη θα είναι η επιρροή για τα τέσσερα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού, και ειδικά τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, οι οποίοι θα θέσουν επί τάπητος οικογενειακά ζητήματα αλλά και συνεργασίες κλείνοντας κύκλους, που φαίνεται πως ολοκληρώθηκαν κι αφήνοντας πίσω τους ότι τους κρατάει εγκλωβισμένους στο παρελθόν, ώστε να προχωρήσουν προς τα μπροστά.

Οικονομικά και ερωτικά ζητήματα θα ταλαιπωρήσουν Ιχθύες, Παρθένους, Διδύμους και Τοξότες που έχουν γεννηθεί πάνω κάτω στις 20 μοίρες του ζωδίου τους.

Επίσης, ισχυρή θα είναι η επίδραση σε όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες και στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου.

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές σημερινές όψεις

Βοηθητικά στις εξελίξεις της Παρασκευής λειτουργεί σήμερα η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους καθώς και η θετική όψη που σχηματίζει ο Ερμής στον Αιγόκερo με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς και ωθώντας μας να επικοινωνήσουμε με κοντινά μας άτομα ώστε να επιλύσουμε τυχόν προβληματικές καταστάσεις.

Αιγόκεροι και Ιχθύες έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Πιστέψτε το ακολουθήστε το ένστικτό σας και δεν θα χάσετε!

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί και Τοξότες, μόνο με τις ευχές δε θα λυθούν προβλήματα στο σπίτι ή τη δουλειά σας, απαιτούνται αποφάσεις που αν τις λάβετε, ακόμη κι αν κακοκαρδίσετε κάποιον δικό σας, θα σας αποζημιώσουν μεσοπρόθεσμα.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να μην πιστεύετε στα… θαύματα, αλλά κάποιες φορές ειδικά αν έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας κι επιμείνετε στις προσπάθειές σας, όλα γίνονται…