Τα μαλλιά είναι ο καθρέφτης της εμφάνισής μας. Κάποια ζώδια ωστόσο είναι πολύ πιο χαρούμενα όταν αφήνουν το μαλλί τους μακρί, ενώ κάποια άλλα όταν το έχουν πολύ κοντό ή με διάφορα ιδιαίτερα χρώματα.

Κριός

Τα μαλλιά του είναι συνήθως κοντά, ή έχει μακρύ καρέ. Είτε άντρας είτε γυναίκα θέλει να είναι πάντα περιποιημένα.

Ταύρος

Δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τα μαλλιά του. Ασχολείται κυρίως με το σώμα του οπότε το πολύ πολύ να πάει για ένα απλό κούρεμα.

Δίδυμοι

Θέλει να έχει περιποιημένο μαλλί από την ώρα που ξυπνάει μέχρι την ώρα που κοιμάται. Με ένα κερί στην τσάντα είναι συνέχεια.

Καρκίνος

Προτιμά τα μακριά μαλλιά. Συνήθως τα βάφει σε ανοιχτές αποχρώσεις αλλά κατά βάση έχει λεπτή τρίχα για αυτό τα προσέχει περισσότερο.

Λέων

Έχει ένα μεγαλοπρέπες μέγεθος μαλλιού. Συνήθως κανείς μπορεί να καταλάβει αν ο άλλος είναι Λέων από τον όγκο των μαλλιών που έχει.

Παρθένος

Έχει συνήθως σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά του. Πηγαίνει στο κομμωτήριο αρκετά συχνά γιατί αλλιώς δε νιώθει άνετα με την παραμικρή ψαλίδα.

Ζυγός

Πρέπει να είναι πάντα στην εντέλεια. Αυτό σημαίνει ότι ο Ζυγός νιώθει ότι υπάρχει ισορροπία και αρμονία όταν τα μαλλιά του είναι μονίμως σε άψογη κατάσταση.

Σκορπιός

Προτιμά το μέσο μάκρος. Τον ενοχλεί το μακρύ μαλλί. Συνήθως έχει σκούρες αποχρώσεις γιατί τον εκνευρίζουν τα ανοιχτά χρώματα.

Τοξότης

Τα μαλλιά είναι κάτι που δεν τον απασχολεί. Μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση και παράλληλα να ψωνίζει ρούχα παρά να πάει να τα φτιάξει.

Αιγόκερως

Του αρέσει να είναι συνέχεια φτιαγμένα και χωρίς την παραμικρή ατέλεια. Προτιμά το κοντό και πολύ σπάνια το μέσου μάκρους μαλλί.

Υδροχόος

Του αρέσουν οι σκούρες αποχρώσεις και δε θέλει κατά βάση να τα αφήνει πολύ μακριά γιατί τον κουράζουν.

Ιχθύς

Θέλει μακρύ μαλλί και συνήθως το έχει ίσιο. Διαφορετικά νιώθει ανασφάλεια όταν έχει μπούκλες και είναι σγουρό.