Η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής στα social media και έτσι έκανε και πρόσφατα, αφού πριν λίγο καιρό είχε πάει διακοπές στο Παρίσι μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά.

View this post on Instagram

This is my favorite place! No, I don’t mean Disneyworld ! ?

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata) on

View this post on Instagram

?? ???? ??? ? ???? ????? ??? ????!!! 2018 ???’?? ?? ???????…????? ????? ???? ??????? ??? ??????? ❤️

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata) on

Η ρομαντική πρόταση γάμου

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Κάτω από τον Πύργο του Άιφελ ο Γιώργος Σαμαράς έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομμάτα με εκείνη να του απαντάει χίλιες φορές «ναι».

«Χίλιες φορές ναι», λοιπόν απάντησε η όμορφη ηθοποιός σύμφωνα με τη λεζάντα της ρομαντικής τους φωτογραφίας όπου οι δυο τους φιλιούνται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε η Κωνσταντίνα Κομμάτα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

View this post on Instagram

? ???????? ????? ???!!!!?♥️ #happy2020 #favoritetimeoftheyear ?

A post shared by Konstantina Kommata (@konstantina_kommata) on

«Δεν νιώθω μικρή για γάμο. Για τα δικά μου δεδομένα και όσα σκεφτόμουν τώρα έπρεπε να έχω δυο τρία παιδιά. Δεν νιώθω ότι ο γάμος έχει ηλικία. Κάποιος μπορεί να το νιώσει στα 20 ή 25 ή και ποτέ. Όλα στην ώρα τους, καλά να είμαστε. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια, από πολύ μικρή το ήθελα. Από πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου μανούλα», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Κομματά  σε πρόσφατη συνέντευξη της, μιλώντας για το πώς βλέπει το ενδεχόμενο ενός γάμου.