Η προσπάθεια αντιεξουσιαστών να πάρουν «ρεβάνς» για την αναφερόμενη «νίκη» της ΕΛ.ΑΣ. στην επέτειο του Πολυτεχνείου, οι φόβοι περιφερειακών καταδρομικών επιθέσεων, αλλά και η παράλληλη διεξαγωγή το βράδυ της ίδιας ημέρας του αγώνα μπάσκετ για την Ευρωλίγκα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο Ολυμπιακό Στάδιο θα οδηγήσουν στην επιφυλακή τουλάχιστον 3.500 αστυνομικών την 6η Δεκεμβρίου, επέτειο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που συντάχθηκε στις 29 Νοεμβρίου και αποκαλύπτουν «ΤΑ ΝΕΑ» ζητούνται μέτρα ασφαλείας σε όλη την Αθήνα.

Στις 6 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις. Η μία θα είναι μαθητών και σπουδαστών το μεσημέρι, που θα περάσει και από τη Βουλή, και άλλη μία πολιτικών σχηματισμών και αντιεξουσιαστών το βράδυ της ίδιας ημέρας, που θα καταλήξει στα Εξάρχεια.

-Για ποια σημεία της Αθήνας και του Πειραιά ζητείται ενισχυμένη αστυνομική δύναμη

-Drones, ελικόπτερα, έφοδοι σε ταράτσες. Πού εστιάζουν οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. για να μην επαναληφθεί το χάος των προηγούμενων ετών

-Ο συνδυασμός δεδομένων της φετινής επετείου που οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ότι μπορεί να πυροδοτήσει νέο κύκλο επεισοδίων

 

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στα ΝΕΑ που κυκλοφορούν τη Δευτέρα