Ο Άρης από σήμερα Τρίτη περνάει στον αποφασιστικό και παθιασμένο Σκορπιό, γεμίζοντάς μας έως και τις 3 Ιανουαρίου, με ενέργεια, δυναμισμό, και κυρίως πάθος σε ότι καταπιαστούμε.

Θα κινηθούμε μεθοδικά, θα οργανώσουμε στρατηγικά τα σχέδιά μας με σκοπό να κατακτήσουμε ό,τι θέλουμε πολύ.

Ο συγκεκριμένος Άρης θα μπορούσε να έχει μότο «ο επιμένων νικά» αλλά και «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», καθώς διαθέτει αντοχή, επιμονή, πείσμα και δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε τρόπο προκειμένου να πετύχει τις επιδιώξεις του, και σε στιγμές που κάποιος νομίζει ότι δεν συντρέχει κίνδυνος.

Προσοχή, λοιπόν! Ειδικά γύρω στις 4 Νοεμβρίου, όταν ο Άρης θα συναντήσει τον Ουρανό στον Ταύρο,  εγκυμονώντας ανατροπές στα δεδομένα μας…  έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές!

Ευτυχώς ο Άρης θα σχηματίσει θετικές όψεις με Ποσειδώνα (γύρω στις 14 /12), με Κρόνο (γύρω στις 18 /12) και με Πλούτωνα (γύρω στις 22-23 /12) δίνοντάς μας την ευκαιρία να ικανοποιήσουμε βαθύτερες επιθυμίες, να εκπληρώσουμε προσωπικά σχέδια και να ξεχωρίσουμε, αλλά και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές πάθους.

Πιο έντονα επηρεάζονται οι σταθεροί, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, οι οποίοι θα δραστηριοποιηθούν έντονα στους τομείς που τους απασχολούν, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, ενώ παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Αιγόκεροι και οι Ιχθύες.

Ειδικότερα σήμερα Σκορπιοί, περάστε στη δράση, κι αγωνιστείτε για να κερδίσετε τον αγώνα! Είστε επίμονοι, οργανωτικοί και πιο σέξι από ποτέ, οπότε προχωρήστε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος…

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, δεν θα λείψουν οι… εντάσεις σε δουλειά, σπίτι ή σχέση, καθώς κυριαρχεί η απολυτότητα και η επιμονή θα γίνει εμμονή, οπότε εστιάστε στη διαχείριση των προβλημάτων σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Λέοντες, εσείς μπορεί να λειτουργείτε μια χαρά και υπό πίεση δεν έχουν όμως όλοι τις ίδιες αντοχές, οπότε βάλτε μέτρο!