Ξυπνήσατε κάπως αλλά η διάθεσή σας στην πορεία της ημέρας βελτιώθηκε; Με τη Σελήνη να παραμένει στους Διδύμους μέχρι και το απόγευμα, η σημερινή Παρασκευή, σφραγίζεται από την ανάγκη μας να επικοινωνήσουμε με τον εκάστοτε διπλανό μας, αλλά και να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα και να ανανεώσουμε τη διάθεσή μας.

Θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε αρκετές επαφές, να μιλήσουμε για τα θέματα που μας απασχολούν, αλλά και να τακτοποιήσουμε υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αργά το βράδυ, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα εστιάσουμε στους οικείους μας και σε ότι για τον καθένα αποτελεί οικογένεια και σπίτι. Η ανάγκη να νιώσουμε θαλπωρή, τρυφερότητα και ασφάλεια θα κυριαρχήσει και μπορούμε να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν κι οικογενειακά ζητήματα ή να μας βγει όλη η κούραση της εργάσιμης εβδομάδας, που θα μας κάνουν να μείνουμε μέσα, έχοντας σαν συντροφιά πολύ κοντινά μας πρόσωπα.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Δίδυμοι και οι Καρκίνοι. Όσο είστε σε κίνηση και σε επαφή με κόσμο στη δουλειά κι όχι μόνο, εστιάζετε σε αυτά και αφήνετε στην άκρη θέματα που σας προβληματίζουν. Μόλις ηρεμήσετε λίγο, τότε οι σκέψεις σας ταλανίζουν, θυμάστε διάφορα και μπορεί να χαλάσει η διάθεσή σας. Στο χέρι σας είναι να διαχειριστείτε τυχόν αρνητικές σκέψεις με τρόπο παραγωγικό, βάζοντας το πρώτο λιθαράκι για να επιλύσετε τυχόν ζητήματα που σας απασχολούν.

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η βραδιά είναι ιδανική για να βρεθείτε με τους οικείους σας και να συζητήσετε θέματα που σας… καίνε. Προσπαθήστε να ελέγξετε ευαισθησίες που ενδέχεται να σας κατακλύσουν και νεύρα που μπορούν να μεταβάλουν τη διάθεσή σας και δεν θα χάσετε. Άλλωστε κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Το ζήτημα είναι πως το διαχειρίζεσαι…