O κορυφαίος ίσως, παραμυθάς του 20ού αιώνα, ο Γουόλτ Ντίσνεϊ, ίδρυσε τον Οκτώβριο του 1923, την εταιρεία Disney, μια εταιρεία που εξελίχθηκε έκτοτε σε κολοσσό της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος.

Η Disney μεγαλώνει γενιές εδώ και 90 χρόνια, δημιουργώντας ήρωες και ηρωίδες με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά και τη δική τους μοναδική προσωπικότητα.

Μήπως όμως έχουμε πολλά περισσότερα κοινά με τους αγαπημένους μας ήρωες της Disney από όσα νομίζουμε;

Με λίγη έρευνα στα άδυτα των αστρολογικών χαρτών και στις ταινίες της Disney καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα κι έτσι μπορείτε κι εσείς να βρείτε ποιος ήρωας της Disney σας αντιπροσωπεύει καλύτερα,  με βάση το ζώδιο και τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σας.

Κριός: Γιασμίν

Είστε άνθρωπος της περιπέτειας. Δεν φημίζεστε για την υπομονή σας είστε ευέξαπτος χαρακτήρας, ενώ σιχαίνεστε να σας λένε ψέματα.

Δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να σας λένε τι πρέπει να κάνετε -ειδικά αν είστε άντρας- , καθώς μπορεί να γίνετε πολύ επιθετικοί, κυρίως λόγω των αρχηγικών σας τάσεων.

Αν δεν συμφωνείτε με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να τους αγνοήσετε.

Ταύρος: Τίνκερμπελ

Ο Ταύρος είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο. Κανείς δεν είναι πιο αξιόπιστος από μία νεραϊδούλα όπως η Τίνκερμπελ που στέκεται συνεχώς στο πλευρό του Πίτερ Παν.

Χαρακτηρίζεστε από απίστευτη αφοσίωση και προσήλωση σε κάποιον. Είστε νευρικά άτομα και θα θέλατε να έχετε μεγαλύτερη αναγνώριση.

Δένεστε στενά με κάποιον, ωστόσο πολλές φορές η αφοσίωση σας αυτή μπορεί να γίνει ενοχλητική, κτητική και πιεστική για τον άλλον.

Είστε πεισματάρηδες και σιχαίνεστε τις αλλαγές.

Όπως ακριβώς ο Πίτερ, θέλετε τα πάντα να παραμείνουν ίδια και να μείνετε για πάντα στην προσωπική σας «Χώρα του Ποτέ».

 

Δίδυμος: Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Είστε η ψυχή του πάρτι. Χαρακτηρίζεστε από απίστευτη κοινωνικότητα και αναζητάτε να περιτριγυρίζεστε συνεχώς από ενδιαφέροντα άτομα.

Σας αρέσει να γνωρίζετε καινούρια άτομα, όμως μπορείτε να γίνετε επιπόλαιοι, ενώ έχετε και την τάση να εξαφανίζεστε συχνά.

Πολλές φορές μάλιστα λόγω και του ζωδίου σας, είναι λες και ζείτε σε δύο διαφορετικούς κόσμους.

Έχετε την τάση να χάνεστε στην αναζήτηση της επόμενης περιπέτειας. Σιχαίνεστε να είστε μόνοι και περιορισμένοι. Περισσότερο απ’ όλα όμως απεχθάνεστε τη ρουτίνα. Μπορεί να είστε ανήσυχα πνεύματα, όμως μπορεί να γίνετε και υπερβολικά περίεργοι.

Καρκίνος: Σταχτοπούτα

Είστε το ζώδιο της νοικοκυροσύνης. Λατρεύετε το σπίτι και τη ζεστασιά που εκπέμπει. Έχετε κάνει ό,τι θυσία χρειάζεται κι είστε πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

Είστε το πιο συναισθηματικό ζώδιο. Πολλές φορές μάλιστα γίνεστε ανασφαλείς. Λατρεύετε να βοηθάτε τους άλλους γύρω σας, αλλά όταν πρόκειται για τον εαυτό σας είστε αρκετά απαισιόδοξοι.

Πιστέψτε στον εαυτό σας Καρκίνοι, και το… γυάλινο γοβάκι θα σας ταιριάξει απόλυτα!

 

Λέων: Νάλα

Μπορεί ο Σίμπα να είναι ο Βασιλιάς της Ζούγκλας, δεν θα ήταν τίποτα όμως χωρίς τη βασίλισσα του. Το σύμβολο του ζωδίου σας είναι το λιοντάρι και γι’ αυτό επιδιώκετε να βρίσκεστε συνεχώς στο κέντρο της προσοχής.

Δεν σας αρέσει να σας αγνοούν ή να σας ξεχνούν και μισείτε την αδικία.

Είστε η επιτομή του «καλύτερου φίλου». Θέλετε πάντα να κερδίζετε και συνήθως το καταφέρνετε χωρίς δυσκολία.

 

Παρθένος: Μπελ

Είστε τελειομανείς, απίστευτα εργατικοί και γι΄ αυτό οι γύρω σας συχνά σας θαυμάζουν.

Είστε εκείνος ο τύπος ανθρώπου που μπορεί να κάνει τη διαφορά και γιατί όχι τον κόσμο.

Μπορεί να πιστέψετε σε ένα σχέδιο χωρίς πάντα αυτό να σημαίνει ότι αξίζει τον κόπο. Αρκετές φορές, γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί κι αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις ειδικά στις σχέσεις σας με τους φίλους ή το σύντροφό σας.

Δεν χρειάζεται κάθε λεπτομέρεια να είναι τέλεια. Υπάρχει ομορφιά ακόμα και σ’ ένα… τέρας.

 

Ζυγός: Χιονάτη

Είστε το πιο δίκαιο άτομο απ’ όλα, ενώ σαν πραγματικοί Ζυγοί, τα πάτε σχεδόν πάντα καλά με όλους.

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να ζουν με πολλές διαφορετικές προσωπικότητες και να διατηρείται η αρμονία. Εσείς όμως τα καταφέρνετε περίφημα.

Εμπιστεύεστε όμως εύκολα και πάρα πολύ αυτούς που αγαπάτε και γι’ αυτό μερικές φορές πληρώνετε το τίμημα. Δεν θέλουν όλοι το καλό σας…

Σκορπιός: Η Μεγκ από τον Ηρακλή

Οι Σκορπιοί είναι οι παιχνιδιάρηδες του ζωδιακού. Όπως η Μεγκ, έχετε πονέσει στο παρελθόν και δεν θέλετε να το ξαναζήσετε ποτέ αυτό.

Προστατεύετε την καρδιά σας σε μεγάλο βαθμό, το οποίο μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε έκρηξη.

Είναι πολύ δύσκολο να τα βγάλει κάποιος πέρα μαζί σας. Μπορεί οι άνθρωποι να σας ερωτεύονται για το πάθος και την επιθυμία σας, αλλά δεν μένουν για πολύ καιρό κοντά σας, αφού χτίζετε πολύ εύκολα γύρω σας, ένα τείχος μυστικοπάθειας.

Δεν μπορούν όλοι να διαβάζουν το μυαλό και τα πραγματικά σας κίνητρα. Οι Σκορπιοί χαρακτηρίζονται για την αποφασιστικότητά τους και θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να κερδίσουν. Αγαπάτε την αλήθεια και θέλετε πάντα να είστε σωστοί.

 

Τοξότης: Αλαντίν

Ναι μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι Τοξότες ταυτίζονται με τον Αλαντίν, καθώς είναι ιδεαλιστές και με μία εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ.

Θέλετε να υλοποιείτε  ό,τι υπόσχεστε, αλλά δεν τα καταφέρνετε πάντα, κυρίως λόγω χρόνου.

Λατρεύετε την ελευθερία και τα ταξίδια και γι’ αυτό θα θέλατε να έχετε ένα μαγικό χαλί για να ταξιδέψετε παντού.

Λατρεύετε τη διασκέδαση, είστε υπερβολικά αισιόδοξη, ζείτε για τις εμπειρίες, ενώ προσπαθείτε να έχετε μια πολυτελή ζωή.

 

Αιγόκερως: Μουλάν

Σαν Αιγόκεροι είστε ιδιαίτερα εργατικοί και θέλετε να πετυχαίνετε πάντα τους στόχους σας, που σημαίνουν πάρα πολλά για εσάς.

Απολαμβάνετε να αποδεικνύετε σε άτομα που δεν πιστεύουν σε εσάς, πως τίποτα δεν είναι απίθανο.

Είστε υπάκουα κι υπεύθυνα άτομα. Οι οικογενειακές παραδόσεις και το να ευχαριστείτε τους άλλους γύρω σας, είναι σημαντικά για εσάς κι υπερασπίζεστε με σθένος τα πιστεύω σας.

Έχετε πλήρη αυτοέλεγχο και δεν φοβάστε καμία διαφωνία ή τσακωμό, γιατί είστε πάντα έτοιμοι, ακόμα και για τα χειρότερα.

 

Υδροχόος: Ποκαχόντας

Ζείτε για να αγωνίζεστε για κάποιο σκοπό, αλλά είστε τόσο μυστηριώδεις που τις περισσότερες φορές, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ποια πλευρά είστε.

Οι Υδροχόοι είναι προοδευτικοί κι αυθεντικοί, όμως σε πολλά ζητήματα είναι αδιάλλακτοι.

Είστε ανεξάρτητα άτομα, όμως μπορεί να γίνετε πολύ απόμακροι. Επιπλέον, είστε εξαιρετικά διανοητικοί και νοιάζεστε για τα παγκόσμια προβλήματα.

Έχετε κοντά σας υπέροχους φίλους που σας αγαπούν, αλλά τις περισσότερες φορές δυσκολεύονται να σας ακολουθήσουν.

Είστε το «φάντασμα» του ζωδιακού κύκλου. Απολαμβάνετε τόσο πολύ τις μοναχικές στιγμές, που ξεχνάτε ότι μπορεί να πληγώσετε τους άλλους όταν γίνεστε τόσο απόμακροι.

 

Ιχθείς: Άριελ

Είστε το ζώδιο της απόδρασης. Θεωρείστε απελπιστικά ονειροπόλα άτομα και θέλετε να είστε μέρος της αλλαγής αυτού του κόσμου.

Έχετε την τάση να εμπιστεύεστε υπερβολικά τους άλλους. Εξιδανικεύετε συχνά τα πάντα κι ερωτεύεστε ανθρώπους που δεν έχετε γνωρίσει πραγματικά.

Σιχαίνεστε τους ξερόλες.

Είστε διαισθητικά άτομα και μπορείτε να διαβάσετε το μυαλό των άλλων, καλύτερα από τον καθένα. Ζείτε σ’ έναν κόσμο δικό σας, πράγμα που πολύ θα θέλατε να μπορούσαν και οι υπόλοιποι γύρω σας να κάνουν.