Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού, που δυσκολεύει το επικοινωνιακό κλίμα και φέρνει εμπόδια στις μετακινήσεις μας και σε κάθε είδους συμφωνίες σφραγίζει το Νοέμβριο!

 Παράλληλα, σήμερα η Σελήνη στον Υδροχόο μας καλεί να διαφοροποιηθούμε στην προσέγγιση προσώπων και καταστάσεων, αφήνοντας εκτός συναισθηματισμό και δραματοποιήσεις, να εκτιμήσουμε τα θέματα που μας απασχολούν ώστε να λάβουμε ανεπηρέαστα τις όποιες αποφάσεις απαιτείται. Γενικότερα το να μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε μας βοηθά να δούμε ολόκληρη την εικόνα και όχι επί μέρους στοιχεία μια υπόθεσης που μας απασχολεί.

Ταυτόχρονα, καθώς θα είναι έντονη η διάθεσή μας να αποκτήσουμε περισσότερο χώρο και ελευθερία, δε θα λείψουν κι απροσδόκητες ή αψυχολόγητες κινήσεις.

Το κλίμα δυναμιτίζει η Σελήνη στον Υδροχόο όταν συναντά τον Ήλιο στον Σκορπιό προκαλώντας εκνευρισμό στους σταθερούς τύπους του ζωδιακού κύκλου, τουτέστιν  Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Το τετράγωνο του Άρη στον Ζυγό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω φέρνει νεύρα και τάσεις επιβολής και χειρισμού κάτι που ανεβάζει… τη θερμοκρασία στις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών ζωδίων, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς κι  Αιγόκερους.

Υδροχόοι φροντίστε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν στα προσωπικά σας κι όχι μόνο,  φροντίζοντας μόνο η θεωρία σας να συμβαδίζει με την πράξη!

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί ελέγξτε την απολυτότητά σας σε σπίτι κι εργασία, εστιάστε στη… δουλειά σας και δεν θα χάσετε.

Αιγόκεροι και Καρκίνοι βγάλτε τα… μυωπικά γυαλιά σας και δείτε την πραγματικότητα.