Δεν θα έχουμε σύμμαχο μόνο τον καλό καιρό, αλλά και τα άστρα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου που καταφθάνει, ανεξάρτητα από το εάν εργαζόμαστε ή όχι, εάν καταφέρουμε να αποδράσουμε έστω και για λίγο από τον τόπο διαμονής μας ή απλά βολτάρουμε και βγούμε για να ξεχωρίσουμε τις ημέρες. Στο κλίμα μας βάζει από σήμερα Παρασκευή η Αφροδίτη στον Σκορπιό που σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κι απογειώνει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική μας ζωή.

Πιο εκφραστικοί από ποτέ θα αποκαλύψουμε τα συναισθήματα που είναι βαθιά μέσα μας, χωρίς φόβους, ενισχύοντας τις βάσεις για την εξέλιξη σχέσεων που μας ενδιαφέρουν. Έρωτες μοιραίοι δεν αποκλείεται να γεννηθούν κι κάποιοι θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, ενώ άλλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναζωπυρώσουν τη φλόγα που τρεμοσβήνει στη σχέση τους.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι οι οποίοι αναδύετε έντονο ερωτισμό, και δεν έχετε παρά να τον μοιραστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Κριοί, Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι το μενού έχει απόλυτες συμπεριφορές σε σπίτι και δουλειά. Αξιοποιείστε το μυαλό σας για να εξισορροπήσετε την κατάσταση.

Δίδυμοι και Τοξότες  εάν είστε απόλυτα σίγουροι για το τι θέλετε δεν έχετε παρά να το επιδιώξετε. Απλά… μην λέτε άλλα την επόμενη ημέρα.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε τις ηλιόλουστες και γιορτινές ημέρες, που διανύουμε, οι οποίες σχεδόν θυμίζουν… Δεκαπενταύγουστο, κάνοντας αυτό που θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογονήσει ψυχικά και σωματικά, συντροφιά με εκείνους, με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε, και σας δένουν αληθινά αισθήματα.

Το απαιτεί αυτό και η νέα Σελήνη στον Σκορπιό ανήμερα 28ης Οκτωβρίου, η οποία μας ζητά να αφήσουμε πίσω μας τυχόν αρνητικά συναισθήματα, σκιές και εμμονές και να αφεθούμε στο φως της, μετασχηματίζοντας τη ζωή μας σε αυτό που θα μας κάνει να νιώθουμε όλο και καλύτερα. Χρόνια πολλά!