Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από τέσσερα χρόνια μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή.

«Το 2015 είχα μια περιπέτεια υγείας που δεν είχα πάρει χαμπάρι. Χαμπάρι πήρα ότι είμαι ένα βήμα πριν το… άντε γεια, όταν πήγα προληπτικά για εξετάσεις, επειδή είχα κάποιες ενοχλήσεις. Πήγα προληπτικά και βρέθηκα στο χειρουργείο. Κράτησε αυτή η περιπέτεια τρεις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Εγώ ήμουν τυχερή

«Είχα μια ενόχληση, με ψάξανε και στο τέλος καταλάβαμε ότι είχε βουλώσει τελείως η αριστερή καρωτίδα, όταν λέμε τελείως, τελείως. Εγώ ήμουν τυχερή και στη συγκυρία, το ότι πήγα σε δημόσιο νοσοκομείο με τάξη και σειρά. Ό,τι μου είπαν οι γιατροί να προσέξω, ήταν κανόνας», πρόσθεσε η Φωτεινή Πιπιλή.

Η συμμετοχή στο Dancing With The Stars

Αφού αναφέρθηκε στους σταθμούς της καριέρας της αλλά και στα πρώτα της βήματα στη δημόσια και την ιδιωτική τηλεόραση, η Φωτεινή Πιπιλή θυμήθηκε τη συμμετοχή της στo show χορού του ΑΝΤ1, Dancing With The Stars δίνοντας τη δική της απάντηση στην κριτική που δέχθηκε. «Στο DWTS πήγα με πολύ μεγάλη χαρά γιατί ήταν κάτι που εξέφραζε και δεν ξέχασα ποτέ ότι ήμουν τηλεοπτικό πρόσωπο», ανέφερε η κ. Πιπιλή και πρόσθεσε:

«Επειδή ήμουν βουλευτής εκείνη την περίοδο θα διέγραφα αυτό που με έκανε διάσημη και επιτυχημένη γιατί θα πρέπει επειδή είμαι βουλευτής να είμαι κάπως; Επίσης είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ήθελα να βοηθήσω. Και τέλος, είμαι χορευταρού και είμαι άνθρωπος που χορεύω μόνη μου στο σπίτι μου για να κρατάω τη φόρμα μου, δεν έκανα κάτι εξωφρενικό» είπε.