52Ο Λιούις Μίλερ (Lewis Miller) έχει μετατρέψει την αγάπη του για τα λουλούδια σε επάγγελμα, δημιουργώντας εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις και μικρά ή μεγαλύτερα installations με πρωταγωνιστές φυσικά τα λουλούδια.

Πριν λίγα χρόνια, ο Λιούις Μίλερ είχε μετατρέψει κάδους απορριμμάτων σε γιγαντιαία βάζα από τα οποία ξεχείλιζαν πολύχρωμοι ανθοί και γενναιόδωρη πρασινάδα.

Αυτή τη φορά ο Μίλερ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ,  επιστρέφει στην Νέα Υόρκη για να δώσει, με ένα πλούσιο μπουκέτο λουλουδιών, ζωντάνια σε μια κατά τ’ άλλα κοινότοπη γωνιά του δρόμου στην αμερικανική μητρόπολη.

Η πλέον πρόσφατη εγκατάστασή του σε πεζοδρόμιο αναδύεται μέσα από έναν τηλεφωνικό θάλαμο στο 825 West End Avenue στην Upper West Side του Μανχάταν και υπερχειλίζει από τις συρόμενες πόρτες του θαλάμου.

Ο Λιούις Μίλερ και η ομάδα του υπογραμμίζουν ότι το τελευταίο «Flower Flash» του είναι ένα πρότζεκτ «σε διαρκή αναζήτηση της ομορφιάς».

«Κάτι που ξεκίνησε ως σχεδιαστικό πείραμα του Λιούις Μίλερ για να αναζωογονήσει της τέχνη μας και να μας επανασυνδέσει με αυτήν, εξελίχθηκε σε μια όμορφη εμπειρία την οποία μοιραζόμαστε με άλλους, σε μια πόλη εκατομμυρίων» λένε τα μέλη της ομάδας.

«To «Flower Flash» είναι το δώρο μας στους Νεοϋορκέζους. Στόχος μας είναι να προκαλέσουμε, μέσω λουλουδιών, μια θετική, συναισθηματική αντίδραση» εξηγούν.

 

View this post on Instagram

 

1-800-FLOWER-FLASH ? ? @tabithasimmons #flowerflash #LMDxNYC #825WestEndAvenue oh, and #foamfree ?

A post shared by Lewis Miller Design (@lewismillerdesign) on