Η Βάβω, η αγαπημένη γιαγιά του ελληνικού Διαδικτύου, έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας θλίψη όχι μόνο στους οικείους της και την οικογένειά της αλλά και τους χιλιάδες viewers που την γνώρισαν μέσα από τα βίντεο που έκανε με τον εγγονό της, Λευτέρη Μητσόπουλο.

Χαρακτηριστικά της αγαπημένης Βάβως, που θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη πολλών, ήταν τα αστεία της, η αυθεντικότητά της και η αστείρευτη της διάθεση για πειράγματα μαζί με τον αγαπημένο της εγγονό, Λευτέρη.

Τα συγκινητικά λόγια του Λευτέρη Μητσόπουλου

Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Βάβως έφερε στο φως της δημοσιότητας ο εγγονός της και stand up comedian Λευτέρης Μητσόπουλος.

Συγκεκριμένα ο Λεύτερης, που δεν άφηνε στιγμή το πλάι της αγαπημένης του γιαγιάς, ανάρτησε μία φωτογραφία της στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία η Βάβω χαμογελά και φορά, ως συνήθως, ένα από τα καπέλα του.

Στην λεζάντα, αποχαιρετά την αγαπημένη Βάβω με τα εξής συγκινητικά λόγια: «Καλό ταξίδι ζωή μου όλη, θα μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ. Ευχαριστώ τη ζωή που μου χάρισε μια γιαγιά σαν εσένα (ήσουν είσαι και θα είσαι το μωράκι μου η 2 φορές μαμά μου και ο φίλος μου).

Χαίρομαι που ωρίμασα από μικρός και κατάλαβα τι είσαι και τι είναι οι παππούδες που έχουμε.. Χαίρομαι που πέρασα 7 χρόνια γεμάτα δίπλα δίπλα με γέλιο χαρά αγάπη χαβαλέ βίντεο αγκαλιές φιλία παρεούλα εκεί στο τζάκι. Αυτό ήταν το στέκι μας.

Με μεγάλωσες 25 χρόνια τώρα αλλά κατάλαβα τα τελευταία 7 τι έχω δίπλα μου γιατί ήμουν παιδάκι τότε. Σε αγαπάω τόσο πολύ και το ξέρεις στο έλεγα κάθε μέρα καρδούλα μου. Θα μου λείψεις πολύ γεροντάκο μου, ήθελα να ηρεμήσεις ταλαιπωρήθηκες πολύ εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα. Καλό ταξίδι Βαβούλα μου».

View this post on Instagram

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ευχαριστώ τη ζωή που μου χάρισε μια γιαγιά σαν εσένα (ήσουν είσαι και θα είσαι το μωράκι μου η 2 φορές μαμά μου και ο φίλος μου) Χαίρομαι που ωρίμασα από μικρός και κατάλαβα τι είσαι και τι είναι οι παππούδες που έχουμε.. χαίρομαι που πέρασα 7 χρόνια γεμάτα δίπλα δίπλα με γέλιο χαρά αγάπη χαβαλέ βίντεο αγκαλιες φιλία παρεούλα εκεί στο τζάκι. αυτό ήταν το στέκι μας Με μεγάλωσες 25 χρόνια τώρα αλλά κατάλαβα τα τελευταία 7 τι έχω δίπλα μου γιατί ήμουν παιδάκι τότε Σε αγαπάω τόσο πολύ και το ξέρεις στο έλεγα κάθε μέρα καρδούλα μου Θα μου λείψεις πολύ ΓΕΡΟΝΤΑΚΟ ΜΟΥ ηθελα να ηρεμήσεις ταλεποριθηκες πολύ εύχομαι να ηρεμήσεις τώρα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΒΟΥΛΑ ΜΟΥ ??

A post shared by Lefteris Mitsopoulos (@lefteris.prg) on