Αντιμέτωποι με… «συμπληγάδες» θα έρθουν οι οφειλέτες μετά την εκπνοή της ένταξης στην ρύθμιση των 120 δόσεων στην Εφορία.
Όπως εξήγησε η φορετεχνικός Σάντρα Γεραγγέλου μιλώντας στην εκπομπή One Line, η διαδικασία ένταξης στη ρύθμιση ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου.
Στη συνέχεια, όσοι δεν εντάχθηκαν στη ρύθμιση θα έρθουν αντιμέτωποι με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών και ενδεχομένως και των ακινήτων τους.
«Η μόνη δυνατότητα που θα έχουν έκτοτε θα είναι η ένταξη στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων» επεσήμανε.
Πηγή: onetv.gr
- Η παραχώρηση εδαφών θα ήταν «απαράδεκτη», λέει ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας
- Κέρκυρα: Υπό την επήρεια αλκοόλ η 48χρονη που έπεσε με ΙΧ σε ποτάμι – Νεκρή η μητέρα της στη θέση του συνοδηγού
- Αυτόκλητοι «τιμωροί παιδόφιλων» ξυλοφορτώνουν ανθρώπους – Το μυστήριο τριών επιθέσεων και όσα ξέρει για αυτούς η Αστυνομία







