Καταπέλτης ήταν για μία ακόμα φορά ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, έπειτα από τοποθέτηση του, στον Politica 89.8 στην Εκπομπή “Δημοσίως” του Νίκου Παπαδάκη, για τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, για την χρεοκοπία της Thomas Cook, τον ΒΟΑΚ και τα αεροδρόμια στο Ηράκλειο τόσο αυτό του Νίκος Καζαντζάκης, όσο και γι αυτό που θα κατασκευαστεί στο Καστέλι.

Ο κ. Κεφαλογιάννης σχετικά με τις σχέσεις Ελλάδας Τουρκίας αναφέρει πως η χώρα μας πρέπει να δείξει ανωτερότητα απέναντι στους Τούρκους, ως οφείλει σαν ένα Ευρωπαϊκό Κράτος, που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, ως ένα Κράτος που σέβεται την ομόνοια και την Ειρήνη και στηρίζεται στις Ευρωπαϊκές αξίες και αρχές.

«Ανήκουμε στην μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια και πρέπει με αυτοπεποίθηση να κοιτάμε τους Τούρκους και να τους υποδεικνύουμε πως δεν μπορούν να παραβιάζουν τις συνθήκες και τους όρους του Διεθνούς δικαίου, άλλωστε η καταδίκη της Τουρκίας είναι δεδομένη σχετικά με τις παραβιάσεις που πραγματοποιεί στα Ελληνικά σύνορα, καθώς έχουμε την στήριξη και των υπολοίπων Ευρωπαϊκών κρατών και μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από