Η Γιουβέντους μετά την ισοπαλία (0-0) με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», νίκησε δύσκολα 2-1 με ανατροπή την «μαχητική» Βερόνα», πατώντας και πάλι στην κορυφή της Serie A (με παιχνίδι περισσότερο).

Ο Μαουρίτσιο Σάρι για πρώτη φορά άνοιξε το ροτέισον, δίνοντας την ευκαιρία στους Ντεμιράλ και Ράμσεϊ να κάνουν το ντεμπούτο τους με τους «μπιανκονέρι», αλλά και στον Ντιμπάλα να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα για πρώτη φορά.

Η Γιουβέντους έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί στα 30 δευτερόλεπτα με τον Κουαδράδο και να απλοποιήσει τα πράγματα από το ξεκίνημα. Στο 19′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Η εκτέλεση του Ντι Κάρμινε  βρήκε στο κάθετο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά το πλασέ του Λάζοβιτς προσέκρουσε στο οριζόντιο. Στην εξέλιξη της φάσης, με ασύλληπτο σουτ ο Μιγκέλ Βελόσο, άνοιξε το σκορ για την νεοφώτιστη ομάδα.

Το προβάδισμα των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ όμως, αφού στο 31′ ο Άαρον Ράμσεϊ με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Σιλβέστρι, ισοφαρίζοντας και πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1, με τους γηπεδούχους να έχουν ένα ολόκληρο ημίχρονο για την ανατροπή.

Στο 48′ ο Κουαδράδο ανατράπηκε καθαρά από τον Κοράι Γκίντερ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο από τα 11 βήματα ευστόχησε, γράφοντας το 2-1 με το δεύτερο φετινό του γκολ. Στη συνέχεια οι «μπιανκονέρι» δεν μπόρεσαν να «καθαρίσουν» το ματς και λίγο έλειψε να το πληρώσουν.

Στο 90′ ο Λάζοβιτς  σούταρε, με τον Μπουφόν να αποκρούει και στην επαναφορά ο Βελόζο να στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού. Το 2-1 παρέμεινε, με τη Γιουβέντους να επιστρέφει στις νίκες και τον Σάρι να πανηγυρίζει από κοντά την πρώτη νίκη της ομάδας του.

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Μπουφόν, Αλεξ Σάντρο, Ντεμιράλ, Μπονούτσι, Ντανίλο, Μπετανκούρ (51′ Πιάνιτς), Ματουιντί, Ράμσεϊ (61′ Κεντίρα), Κουαδράδο, Ντιμπάλα (72′ Ιγουαΐν), Ρονάλντο.

Ελλάς Βερόνα (Ιβάν Γιούριτς): Σιλβέστρι, Ραχμάνι, Κουμπούλα, Κοράι Γκίντερ, Φαραόνι, Λάζοβιτς, Αμραμπατ (85′ Πατσίνι), Μιγκέλ Βελόζο, Τζακάνι (73′ Τουτίνο), Βέρε (59′ Πεσίνα), Ντι Καρμίνε.