Λίγες ώρες πριν ξεπροβάλει το ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου στους Ιχθύς, η σημερινή Παρασκευή 13 τρέχοντος,  καθώς ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στην Παρθένο, μας βοηθά να δρομολογήσουμε λύσεις σε ζητήματα δουλειάς και καθημερινότητας. Αν μελετήσατε τα θέματα που σας απασχολούν σε κάθε τους λεπτομέρεια και οργανωθήκατε σωστά πριν προχωρήσετε σε κάποια αποφασιστική ενέργεια όπως απαιτούν Ήλιος στην Παρθένο και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, δεν έχετε κάτι να φοβάστε, έχετε τα εχέγγυα για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας.

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι σήμερα κι αύριο οι μεταβλητοί ∆ίδυµοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι, καθώς η πίεση παραμένει και τα απρόοπτα παραμονεύουν, σε σχέσεις, συνεργασίες και υγεία. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον ευατό σας, διατηρήστε την ευθυκρισία σας, περάστε -όπως συνηθίζετε άλλωστε- από κόσκινο τυχόν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, εκμεταλλευτείτε τυχόν ευκαιρίες που θα σας δοθούν, και δεν θα χάσετε. Παραπονεμένοι από την αστική συγκυρία δεν θα μείνουν ούτε οι Καρκίνοι, ούτε οι Ζυγοί.

Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι ακούστε τη διαίσθησή σας αλλά χρησιμοποιήστε και τη λογική σας και κυρίως οργανωθείτε για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη στις υποθέσεις σας.

Τι φέρνει το πιο μικρό φεγγάρι της χρονιάς

Κατά τα λοιπά το αυριανό φεγγάρι, αν και είναι το μικρότερο της χρονιάς, καθώς στο απόγειό του θα βρεθεί στο πιο μακρινό σημείο της τροχιάς του από τη Γη, αστρολογικά επηρεάζει αρκετούς. Δίπλα από τον Ποσειδώνα κι απέναντι από Ήλιο, Άρη, αλλά και Ερμή και Αφροδίτη, λίγο πριν περάσουν στον Ζυγό, μας καλεί να βρούμε την ισορροπία μεταξύ συναισθημάτων και λογικής, ονείρων και πραγματικότητας και αφού εντοπίσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά, να το βελτιώσουμε ή να το αποκλείσουμε από τη ζωή μας.

Ιχθείς, Παρθένοι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, ελέγξτε την υπερ-ευαισθησία σας και μην παίρνετε προσωπικά το κάθε σχόλιο…

Κριοί στην προσπάθειά σας να πετύχετε τους στόχους δεν πρέπει να αμελείτε την υγεία σας.

Ταύροι και Δίδυμοι ενδέχεται να χρειαστεί αν συντρέξετε κάποιον δικό σας άνθρωπο. Έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές.

Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες μυστικά και ψέματα έχει το μενού οπότε κανονίστε την πορεία σας

Αιγόκεροι φροντίστε να φιλτράρετε ότι ακούτε.

Υδροχόοι μέχρι κι οι γαλαντόμοι Σκορπιοί έμαθαν ότι στις εποχές μας απαιτείται να κάνουμε χρηστή διαχείριση των οικονομικών.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να ξεκουραστείτε κατά το δυνατόν και να διασκεδάσετε το Σαββατοκύριακο συντροφιά με τους δικούς σας ή τελοσπάντων όποιον άλλο σας κάνει να είστε ο εαυτός σας!