Συντετριμμένη εμφανίστηκε η μητέρα του 28χρονου που τραυμάτισε θανάσιμα τη γιαγιά και το εγγονάκι της, στο Αίγιο όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και έπεσε πάνω τους.

«Θα πήγαινα να ζητήσω συγγνώμη, αλλά αυτό είναι τόσο λίγο…» δήλωσε μιλώντας στον Alpha. Υποστήριξε ότι ο γιος έχει καταρρεύσει και ότι εξαιτίας του σοκ που υπέστη μετά το τραγικό συμβάν δεν προσέφερε βοήθεια στα δυο θύματα.

«Το συγγνώμη είναι λίγο… Νιώθουμε τόσες ενοχές που πρέπει να πέσει φωτιά να μας κάψει. Το παιδί μου βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει προκαλέσει. Μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να βρισκόταν ο ίδιος στη θέση των δυο θυμάτων. Θα πήγαινα να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς, αλλά είναι τόσο λίγο που το νιώθω σαν προσβολή», υπογράμμισε η μητέρα του νεαρού έφεδρου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού.

Από την πλευρά του ένας θείος του είπε: «Όταν έγινε το κακό κατέβηκε κάτω. Έπαθε σοκ μόλις είδε ότι είχε σκοτώσει άνθρωπο. Του γύρισε το μυαλό. Μετά πήγε στη θάλασσα. Όταν βγήκε έξω έλεγε στους αστυνομικούς “σκοτώστε με, δεν αξίζω να ζω ως τέτοιος άνθρωπος”».

Ο δικηγόρος του 28χρονου, Ιωάννης Σαμέλης, είπε πως ο εντολέας ζητάει να τιμωρηθεί για το κακό που προκάλεσε: «Συγγνώμη στην οικογένεια των θυμάτων, τίποτε άλλο. Όλα τα άλλα, ενώπιον της δικαιοσύνης. Είμαστε βέβαια πως θα αποδοθούν οι ευθύνες που μας αναλογούν».

Σημειώνεται πως από τον εργαστηριακό έλεγχο θα διαπιστωθεί, εάν ο 28χρονος οδηγός είχε καταναλώσει ουσίες ή αλκοόλ. Μόλις ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα, ο εισαγγελέας από το γενικό επιτελείο Ναυτικού θα ασκήσει δίωξη, καθώς είναι έφεδρος αξιωματικός και γι’ αυτό τον λόγο είναι προς το παρόν ελεύθερος. Κλειδί αποτελούν και τα όσα θα καταθέσει και το δεύτερο άτομο (γυναίκα) που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Την Τρίτη (27/08) η γιαγιά και το εγγονάκι της οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία, καθώς τελέστηκε το απόγευμα η κηδεία τους μέσα σε θρήνο. Όλοι τους αποχαιρέτησαν με ένα λουλούδι στα χέρια. Κηδεύτηκαν δίπλα, δίπλα. Μαζί ήταν στη ζωή, μαζί και στο θάνατο, μετά το άσχημο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα. Την ώρα που έκαναν, όπως κάθε απόγευμα, την βόλτα τους στο χωριό με τη γιαγιά να κρατάει στα χέρια της το καρότσι με το εγγονάκι της.