Πολλοί ήταν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές οι οποίοι βρήκαν ασφαλές καταφύγιο στο νόμο Κατσέλη.
Από το τέλος Οκτωβρίου οι τράπεζες θα έχουν στη διάθεση τους άλλη μια πλατφόρμα με τη βοήθεια της οποίας θα είναι σε θέση να ξεσκεπάσουν όσους εντάχθηκαν στο νόμο Κατσέλη ενώ στη πραγματικότητα δεν πληρούσαν τα κριτήρια.
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι τράπεζες θα έχουν στη διάθεσή τους το πλήρες οικονομικό προφίλ των δανειοληπτών που έχουν αιτηθεί προστασία της πρώτης κατοικίας τους μέσω του νόμου Κατσέλη και την έχουν εξασφαλίσει καθώς η αίτησή τους παραμένει σε εκκρεμότητα στις αίθουσες των ειρηνοδικείων.
Πηγή: onetv.gr
Σχόλια
Τελευταία Νέα
- Ο καιρός σήμερα: Θυελλώδεις άνεμοι και πτώση θερμοκρασίας – Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά
- Ο σκιώδης στόλος στο στόχαστρο: Το πλήγμα σε ρωσικό δεξαμενόπλοιο στη Μεσόγειο και οι νέοι κίνδυνοι για τη διεθνή ναυσιπλοΐα
- Μισθοί, συντάξεις, ενοίκια: Ποιοι είδαν χρήματα στην τσέπη το 2025 – Οι 30 παροχές που δεν κόβονται το 2026
