Δίνει η Πυροσβεστική

Μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα

Μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, καθώς πυρκαγιές ξέσπασαν στην Παιανία, στον Δομοκό Φθιώτιδος, στα Αντίκυρα Βοιωτίας και στον Ακραίφνιο Ορχομενού, το μεσημέρι της Πέμπτης

Μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα | tanea.gr
TANEA Team

Μάχη με τις φλόγες σε τέσσερα μέτωπα δίνει η Πυροσβεστική, καθώς πυρκαγιές ξέσπασαν στην Παιανία, στον Δομοκό Φθιώτιδος, στα Αντίκυρα Βοιωτίας και στον Ακραίφνιο Ορχομενού, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναλυτικά, η φωτιά στον Δομοκό έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, σε δύσβατο σημείο στο Πετρωτό, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Άμεσα στο σημείο κινητοποιήθηκαν δώδεκα άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με επτά πυροσβέστες, ενώ για την κατάσβεσή της συνδράμουν εναέρια μέσα. Ειδικότερα, ρίψεις νερού από αέρος πραγματοποιούν αυτή την ώρα δύο αεροσκάφη τύπου πετζετέλ και δύο καναντέρ.

Στην περιοχή, ωστόσο, πνέουν ισχυροί άνεμοι, δυσκολεύοντας το έργο των πυροσβεστών.

Λίγη ώρα αργότερα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να επέμβουν για φωτιά σε δασική έκταση στα Αντίκυρα Βοιωτίας. Στο μέτωπο επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ δυο αεροσκάφη συνδράμουν από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε και στο Ακραίφνιο Ορχομενού Βοιωτίας. Επί τόπου επιχειρούν 13 πυροσβέστες με έξι οχήματα και δύο Πετζετέλ.

Από νωρίς το απόγευμα τέλος, μια τέταρτη πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση στην Παιανία.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα μια ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 7 πυροσβέστες και το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων.

 

TANEA Team
Δείτε επίσης
Περισσότερα άρθρα για Ελλάδα