Χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο Μαξίμου. Σήμερα ανοίγει η Βουλή. Η κυβέρνηση λοιπόν εγκαινιάζει τη νέα πολιτική σεζόν με το βλέμμα στραμμένο – ως είθισται πάντα τέτοια εποχή – στη ΔΕΘ. Ο Πρωθυπουργός θα ανέβει το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, κι από εκεί θα παρουσιάσει, όπως ορίζει το πολιτικό τελετουργικό, τους στόχους του για τη νέα χρονιά. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι γνωστοί και συνοψίζονται στα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση μέσα στο φθινόπωρο στο Κοινοβούλιο προς ψήφιση.
Οι συσκέψεις στην κυβερνητική έδρα είναι συνεχείς από χθες, μιας και έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει τόσο των πρωθυπουργικών ταξιδιών σε Παρίσι, Βερολίνο και Χάγη όσο και του νομοθετικού έργου των επόμενων μηνών.
Πότε έρχεται ο δεύτερος κύκλος νομοσχεδίων;
Τι θα περιλαμβάνουν τα νομοσχέδια για το αναπτυξιακό, το φορολογικό και για την ψήφο των αποδήμων;
Πότε θα γίνει ένας πρώτος απολογισμός του μέχρι στιγμής έργου της κυβέρνησης;
Διαβάστε περισσότερα στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ της Τετάρτης
«Και τώρα τρέχουμε» το μήνυμα Μητσοτάκη
- Μάτινα Παγώνη στα ΝΕΑ: Η «σούπερ γρίπη» H3N2 δεν κάνει διακρίσεις – «Φόβοι» για μετάδοση από τα ταξίδια των γιορτών
- Στο πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή της Παρασκευής Τυχεροπούλου – «Όλα τα άσχημα στον ΟΠΕΚΕΠΕ προσπάθησαν να τα προσωποποιήσουν σε ένα υπάλληλο»
- Κρεμλίνο: Καμία κατάπαυση του πυρός εάν δεν αποσυρθούν τα ουκρανικά στρατεύματα από την ζώνη του Ντονμπάς


