Δεν είναι μυστικό ότι ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πρόβλημα ρευστότητας τη χρονιά που τελείωσε. Προφανώς και η παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων καθιστά τουλάχιστον αστείο να γίνεται λόγος για «οικονομικά προβλήματα», αλλά ακόμη κι έτσι οι καθυστερήσεις ήταν πραγματικότητα, απόρροια συγκεκριμένων γεγονότων, που είναι γνωστά.

Επειδή ωστόσο, τα σενάρια από διάφορες πλευρές έδιναν και έπαιρναν, ήρθε μια ανακοίνωση της Euroleague, για να ξεδιαλύνει κάθε αμφιβολία. Και αυτό διότι η διοργανώτρια αρχή, αναφέρει με κάθε επισημότητα πως αν και ο Ολυμπιακός έγινε αντικείμενο έρευνας, μετά από καταγγελίες, οι οποίες είχαν γίνει και αφορούσαν σε επιπλοκές ως προς την εξόφληση παικτών, τα προβλήματα φαίνεται ότι λύθηκαν, και Ερυθρόλευκοι έχουν καλύψει όλες τις οφειλές τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague για τον Ολυμπιακό:

«Η οικονομική διεύθυνση της διοργανώτριας Αρχής επανεξέτασε την υπόθεση που αφορούσε τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο όσον αφορά τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Στις 27 Μαΐου το αρμόδιο τμήμα της Euroleague είχε αναφέρει στην οικονομική διεύθυνση την διενέργεια έρευνας και είχε αποφανθεί από την οικονομική διεύθυνση πως υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις στις πληρωμές των παικτών.

Η Euroleague παρακολούθησε την πλήρωση των συμφωνιών που είχαν γίνει με τους παίκτες και επιβεβαιώνει ότι οι καθυστερήσεις πληρωμών και οι οφειλές που προκάλεσαν την έναρξη της διαδικασίας έχουν καλυφθεί».