Είναι από τα επιτυχημένα εμπορικά μοντέλα της Nissan, και αυτό πιστοποιεί το ένα εκατομμύριο πωλήσεις του μικρού crossover, που έχει πετύχει έως σήμερα το Juke. Το Juke πρωτοκυκλοφόρησε το 201 κα  από τότε έως σήμερα, έχουν παρουσιαστεί δεκάδες εκδόσεις, σε συνδυασμούς κινητήρων και εξοπλισμών.

Σήμερα, η Nissan δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο της μοντέλο, με το πρώτο – καμουφλαρισμένο – να κάνει μερικές γύρες στην πίστα δοκιμών του Millbrook, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Και αυτό το Juke είναι σχεδιασμένο στην Ευρώπη, όντας ένα επιτυχημένο σχεδιαστικά αυτοκίνητο, όπως αναφέρει η Nissan, μεταξύ των πιο ταλαντούχων σχεδιαστών της Nissan σε όλη την Γηραιά Ήπειρο, που εργάστηκαν ασταμάτητα για την εξέλιξή του.

Πριν από την επίσημη αποκάλυψη στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Nissan μπορεί να μας προϊδεάσει  με τα εξής:

Ότι θα φέρει κομψές, κουπέ γραμμές, θα φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, θα είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία  ProPILOT, η οποία αποτελεί μέρος του οράματος Nissan Intelligent Mobility, και φέρνει πιο κοντά την ημιαυτόνομη οδήγηση κ.α.

Θα κυριαρχήσει και πάλι στην κατηγορία B-SUV με ατού, τα παραπάνω αλλά και τις σπορ επιδόσεις του, σε συνδυασμό με την κορυφαία συνδεσιμότητα σε τεχνολογικό επίπεδο.  Η επίσημη πρεμιέρα του αναμένεται να γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.