Εάν βρίσκεστε σε διακοπές φροντίστε να ξεκουραστείτε και να αναζωογονηθείτε απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο που σας απομένει, κι αφήστε τις σκέψεις για επαγγελματικά κι άλλα πρακτικά ζητήματα, που ενδεχομένως σας ταλανίζουν από χθες για αργότερα. Αυτές τις σκέψεις τις προκαλεί  το πέρασμα του ενεργοβόρου Άρη στην Παρθένο από χθες Κυριακή κι έως τις αρχές Οκτωβρίου.

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες. Ανυπομονησία, ανταγωνισμοί, εντάσεις και καβγάδες θα ανεβάσουν τους τόνους επηρεάζοντας τις επαγγελματικές κι όχι μόνο σχέσεις σας, οπότε λάβετε τα μέτρα σας. Την ίδια περίοδο απρογραμμάτιστα έξοδα θα έχουν Λέοντες και Υδροχόοι. Στο κόκκινο θα βρεθούν και οι διαπροσωπικές σχέσεις Ταύρων και Σκορπιών.

Βοηθητικά για ορισμένους από τους προαναφερόμενους, θα λειτουργήσει η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στην Παρθένο από την Τετάρτη ως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για τους Παρθένους και τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες, οι οποίοι μαζί με τους Ταύρους, τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους,  θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν  πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

Πάντως η εβδομάδα άρχισε δυναμικά καθώς η Σελήνη φουριόζα από τον Κριό σε τρίγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα μας  βοηθάει όχι μόνο να πάρουμε τα πάνω μας γρήγορα, αλλά και να επανέλθουμε δριμύτεροι στη δουλειά κι όχι μόνο, και να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας.

Κριοί είστε οι πρωταγωνιστές της ημέρας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι κάποιες ενέργειές σας δεν θα έχουν την ανταπόκριση που προσδοκούσατε, αλλά μην πτοείστε.

Παρθένοι και Ιχθύες είστε σε ένταση οπότε σκεφτείτε διπλά τυχόν ενέργειές σας και δεν θα χάσετε.

Όπου κι αν βρίσκεστε το αποψινό βράδυ, δεδομένου ότι λόγω του Δία στον Τοξότη ευνοούνται έξοδοι με παρέες, απολαύστε το, συντροφιά με τους αγαπημένους σας, με όσους τέλος πάντων περνάτε όμορφα.  Καλές βόλτες!