Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο γιορτινά περάσατε τον Δεκαπενταύγουστο με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, πάντως και το σημερινό πλανητικό σκηνικό επηρεάζει τις στενές μας σχέσεις. Μάλιστα καθώς ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύες, εντείνονται συναισθηματισμός, νευρικότητα και εριστική διάθεση με τα πρόσωπα που επικοινωνούμε, οπότε καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς εκφραζόμαστε, αλλά και στις μετακινήσεις μας, δεδομένου ότι προγράμματα και πλάνα εύκολα τινάζονται στον αέρα!

Φανείτε ανοιχτόμυαλοι, τόσο στην επικοινωνία με το ταίρι σας, όσο και με τους συνεργάτες σας, ακούστε τις απόψεις τους, αφήνοντας στην άκρη εγωκεντρισμούς και μεροληψία, απωθημένα κι ότι άλλο σας ενοχλεί, σκεφτείτε διπλά πριν αντιδράσετε σε ότι λέγεται κι όλα θα γίνουν.

Όταν λειτουργούμε καλοπροαίρετα και με ειλικρίνεια, είναι πιο εύκολο να βρούμε τις λύσεις και στα πιο δισεπίλυτα προβλήματα, αφού κάποιες φορές απαιτείται να υιοθετήσουμε άλλον τρόπο για να επικοινωνήσουν την εκάστοτε θέση μας, κι εντέλει να καταφέρουμε να βρούμε την χρυσή τομή.  Μην ξεχνάτε ότι σε καταστάσεις υπό πίεση, ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα, κάνουν τη διαφορά και βοηθούν τον καθένα μας να λειτουργήσει καλύτερα.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι δεν θα λείψουν οι προκλήσεις σε δουλειά και σπίτι. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, εκλογικεύστε τις καταστάσεις και δεν θα χάσετε!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι επειδή με μια παρορμητική κίνηση ή απόφαση σας δεν αποκλείεται να τα τινάξετε όλα στον αέρα συγκρατηθείτε. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, όπου είναι πιθανό κι ένα έκτακτο έξοδο.

Ακόμη κι αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές, καταφθάνει Σαββατοκύριακο κι είναι Αύγουστος, κάτι που για τους πολλούς σημαίνει ευκαιρίες για ξεκούραση, χαλάρωση, διασκέδαση, ότι τέλος πάντως βοηθά τον καθένα μας να πάρει ανάσα από την πιεστική καθημερινότητα. Καλές βουτιές, βόλτες και ξενύχτια!