Καταρρακτώδης βροχή και συνεχείς πτώσεις κεραυνών είναι τα φαινόμενα που επικρατούν στον νομό Μαγνησίας από τις 7 μμ, τόσο στη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου και τον Αλμυρό.
Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε πολλούς δρόμους του Βόλου σε ποτάμια και υπάρχουν συνεχείς πτώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και πολλές διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
Οι κεραυνοί που πέφτουν στην περιοχή είναι συνεχείς και έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο από το παραλιακό Πήλιο προς τον Βόλο με αποτέλεσμα να είναι ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα από το Μαλάκι μέχρι και τον Βόλο.
Η κακοκαιρία κατευθύνεται προς τη βόρεια και κεντρική Εύβοια με την ελπίδα να βοηθήσει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

- Στεγαστική «ασφυξία»: Μικρά διαμερίσματα με εξωφρενικά ενοίκια – Το 93% του μέσου μισθού θέλει μια τετραμελής οικογένεια
- Σχέδιο ανάπτυξης ΑΔΜΗΕ: Επενδυτικό «ρεκόρ» και υπερδιπλασιασμός περιουσιακής βάσης στα 3,3 δισ. ευρώ
- Συναγερμός στην Ελβετία: Επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό με τουλάχιστον 3 τραυματίες – «Αλλάχ Άκμπαρ» φώναξε ο δράστης







