Θλίψη σε ολόκληρη την Πάτρα έχει σκορπίσει η τραγική είδηση του θανάτου ενός 29χρονου ο οποίος κάηκε ζωντανός την ώρα που προσπαθούσε να βγει από το σπίτι του στο οποίο είχε ξεσπάσει φωτιά για άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 6.45 το πρωί . Λίγη ώρα αργότερα, έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής ενώ λίγο αργότερα έφτασε και  ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ . Τα μέλη του ΕΚΑΒ έβγαλαν από το σπίτι τη σορό του άτυχο άνδρα ενώ χορήγησαν οξυγόνο σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι παρουσίαζαν αναπνευστικά προβλήματα εξ αιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση.

Πατέρας τριών παιδιών

Ο 29χρονος που έχασε τη ζωή του ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ήταν πατέρας τριών παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του patratimes, ο άτυχος νέος εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς οι οικείοι του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Στην ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το τραγικό συμβάν αναφέρονται τα εξής: «Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας,  στην Πάτρα Αχαΐας.

Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα, επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».