Ενας 15χρονος τραυματίστηκε σοβαρά, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε παιδιά που έκαναν ποδήλατο, στον δρόμου Αχινού- Καραβόμυλου, στη Φθιώτιδα.
Συγκεκριμένα, τρία 14χρονα παιδιά έκαναν ποδήλατο στην περιοχή, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας και κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση με τα παιδιά, έπεσε με σφοδρότητα πάνω τους.

Ο οδηγός απέφυγε το πρώτο παιδί, αλλά έχασε τον έλεγχο, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο και χτύπησε ελαφρά το τρίτο.

Σοβαρά τραυματισμένος ένας 14χρονος
Το ένα από τα τρία παιδιά, που είναι γιος γνωστου γιατρού στη Λαμία, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport, ενώ τον τραυματισμό απέφυγε ο δίδυμος αδελφός του και ένας φίλος τους.
Ο 15χρονος που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας. Η Αστυνομία οδήγησε στο τμήμα τον οδηγό για να διαπιστωθεί μεταξύάλλων αν είχε δίπλωμα οδήγησης και αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς ο δρόμος που συνέβη το τροχαίο είχε φωτισμό και τα παιδιά που έκαναν ποδήλατο ήταν ορατά από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.


- Ηλιούπολη: «Μαμά και μπαμπά, δεν θέλω πια να ζω» – Σοκάρει το σημείωμα που άφησε η μία από τις δύο 17χρονες
- Ουκρανία: Δεν αποτελεί αντικείμενο έρευνας για διαφθορά ο Ζελένσκι – Συνεχίζεται η έρευνα για πρώην στενό συνεργάτη του
- Survivor: Θλίψη και ερωτήματα για τον σοκαριστικό τραυματισμό του 22χρονου παίκτη






