Στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως οδηγήθηκε γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης επιχείρηση -μαζί με συνεργό του- να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας κοπέλας που περίμενε σε στάση λεωφορείου στην πλατεία Συντάγματος.

Το περιστατικό συνέβη μέρα μεσημέρι επί της Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των διερχόμενων πολιτών. Ο 58χρονος (γνωστός ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’90) οδηγούσε ένα σκουτεράκι με συνοδηγό έναν 45χρονο φίλο του.

Σε μια στάση λεωφορείου είδαν μια 20χρονη κοπέλα η οποία περιεργαζόταν το κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά σταμάτησαν μπροστά της και ο συνεπιβάτης έτρεξε προς το μέρος της προσπαθώντας να αρπάξει το τηλέφωνο από τα χέρια της.

Ωστόσο δεν υπολόγισε την αντίδραση της κοπέλας, η οποία αντιστάθηκε φωνάζοντας. Περαστικοί σπεύδουν να βοηθήσουν αρπάζοντας και ακινητοποιώντας τόσο τον 58χρονο πρώην παρουσιαστή όσο και τον 45χρονο συνεργό του.

Η αστυνομία δεν άργησε να φθάσει στο σημείο. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πρώτα στο Α.Τ. Συντάγματος και στη συνέχεια στον εισαγγελέα ο οπίος έδωσε αναβολή στην υπόθεση αφήνοντάς τους ελεύθερους.

Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο ηθοποιός όσο και ο συνεργός του ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών την ώρα της επίθεσης.

Ο άλλοτε ζεν πρεμιέ είχε και στο παρελθόν μπλεξίματα με τον νόμο. Το 1998 είχε συλληφθεί στη Γλυφάδα για κατοχή ναρκωτικών, όπως και το 2008 στην Ομόνοια για τον ίδιο λόγο.