Προκλητικό χαρακτήρισε το σκεπτικό της απόφασης για τον Επαμεινδώνα Κορκονέα η συνήγορος Πολιτικής Αγωγής Ζωή Κωνσταντοπούλου ενώ έκανε λόγο για μεθόδευση στην οποία – όπως είπε – συμμετείχε και το Δικαστήριο προκειμένου να πέσει ο δολοφόνος του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα «μαλακά».

«Η απόφαση του Δικαστηρίου προσβάλλει τη νοημοσύνη όλων μας, ήταν προδρομολογημένη» σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Κωνσταντοπούλου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Στις 19 Ιουνίου, τόνισε,  επρόκειτο να απαγγελθεί η απόφαση. «Τότε εμφανίστηκε ένας δικηγόρος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ασθένησε αιφνιδίως ο συνήγορος του Κορκονέα. Το έκανε για να υπαχθεί ο Κορκονέας στις ρυθμίσεις του νέου Ποινικού Κώδικα. Ζητήσαμε να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία και να γίνει η δίκη εντός του Ιουνίου, κάτι που αρνήθηκε το Δικαστήριο» τόνισε.

Αναφερόμενη στη μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, τόνισε πως «όλο το προηγούμενο διάστημα επέδειξε μία απαράμιλλη αξιοπρέπεια και  αντιμετωπίστηκε από το δικαστήριο σαν να είναι αυτή κατηγορούμενη».