Σοκ προκαλεί το βίντεο με τον 27χρονο καθ΄ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Γιάννη Παρασκάκη, στα Χανιά.

Ο 27χρονος ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς δημοσίευσε βίντεο από την καθημερινότητά του όπως και φωτογραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του.

Ένα από αυτά ήταν και το βίντεο με την ξενάγηση στην «σπηλιά του θανάτου», όπου πέταξε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο, Σούζαν Ιτον, αφού πρώτα την χτύπησε με το ΙΧ του, την μαχαίρωσε και την βίασε.

Ο Γιάννης Παρασκάκης είχε ως χόμπι να εξερευνεί απόμερα σπήλαια και τούνελ στην Κρήτη γι΄αυτό και μετά το έγκλημα γνώριζε ακριβώς που βρισκόταν το τούνελ στο Κολυμπάρι της Κρήτης, το οποίο έμελλε να γίνει και το σημείο που πέταξε το πτώμα της Σούζαν Ιτον.

Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr  παρουσιάζεται η εξερεύνηση του Παρασκάκη στο τούνελ, εκεί που εντοπίζει κόκαλα, τα οποία ο ίδιος σημειώνει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα. «Να εδώ βλέπουμε κόκαλα, κόκαλα από πλευρά, κόκαλα από σπονδυλική στήλη, να δείξω και άλλα κόκαλα…» αναφέρει στο βίντεο, το οποίο είχε τραβηχτεί πριν μερικά χρόνια.

Στον ανακριτή σήμερα ο 27χρονος

Ο 27χρονος αναμένεται σήμερα να περάσει το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά – εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.