Μία ακόμη συγκλονιστική μαρτυρία για τις τραγικές συνθήκες θανάτου της 54χρονης Ρουμάνας και του 8χρονου γιου της που σκοτώθηκαν έξω από ταβέρνα ήρθε στο φως.

«Σήκωσε ξαφνικά τέτοιο αέρα που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Ο κόσμος φώναζε. Κάποιοι μπήκαν στο μαγαζί, άλλοι δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν. Έπεφταν κάτω. Δύο δέντρα έπεσαν πάνω στο υπόστεγο και το έριξαν πάνω στον κόσμο. Μαζέψαμε τουλάχιστον 6-7 τραυματίες. Η γυναίκα δυστυχώς καταπλακώθηκε και σκοτώθηκε. Όλα έγιναν σε δύο λεπτά» περιγράφει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας Χάρης Λαζαρίδης μιλώντας στο «ΕΘΝΟΣ».

Αναφορικά με τον 8χρονο γιο της Ρουμάνας,  αναφέρει συντετριμμένος : «Το παιδί έτρεχε προς το μαγαζί, αλλά το παρέσυρε ο αέρας και το έριξε πάνω στην τζαμαρία. Το πήραμε μέσα με τη γυναίκα μου και το ξαπλώσαμε σε ένα τραπέζι. Δυστυχώς δεν ανέπνεε. Η γυναίκα μου το έβαλε στο αυτοκίνητο και το πήγε στο Κέντρο Υγείας».

Σύμφωνα με τον ίδιο το υπόστεγο που κατέρρευσε «είναι βαρύ, μεταλλικό, με μεγάλα μπουλόνια. Δεν υπάρχει πιο γερή κατασκευή. Δεν θα έπεφτε αν δεν το παρέσερναν τα δέντρα».