Όπως φαίνεται η ηλιακή έκλειψη δεν ήταν αρκετή και λίγο πριν τη δεύτερη και πιο σημαντική σεληνιακή αυτή τη φορά έκλειψη του φετινού Ιουλίου, στις 17 του μηνός, το έντονο πλανητικό σκηνικό (και ο ανάδρομος Ερμής) μας δοκιμάζει ποικιλοτρόπως έως και τις 2 Αυγούστου.

Μέχρι τις 18 Ιουλίου να θυμίσουμε ο Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος στον Λέοντα επηρεάζει περισσότερο Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Από τις 19 Ιουλίου ο Ερμής περνώντας ανάδρομος στον Καρκίνο θα ταλαιπωρήσει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Ετσι ή αλλιώς προσέξτε κατά τις μετακινήσεις σας,  φροντίστε το μεταφορικό σας μέσον πριν ταξιδέψετε, ελέγξτε καθυστερήσεις σε δρομολόγια, διαφυλάξτε τα δεδομένα στους υπολογιστές, το κινητό και γενικότερα τα μέσα επικοινωνίας, και παράλληλα αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια.

Ένταση και ξεσπάσματα

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 11/7, το τρίγωνο της Σελήνης στο Σκορπιό, του Ήλιου στον Καρκίνο και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς προκαλεί ένταση και καχυποψία, οδηγώντας κάποιους σε ξεσπάσματα για ψύλλου πήδημα, ενώ άλλοι θα έχουν ευκαιρίες για να προωθήσουν υποθέσεις στον οικονομικό τομέα, καθώς η περίσσεια διαίσθηση γίνεται πολύτιμο εργαλείο για να πετύχουν τις επιδιώξεις τους.

Περισσότερο ευνοούνται φυσικά οι Σκορπιοί οι οποίοι καλό είναι να μην ενεργείτε βιαστικά στην προσπάθειά σας να πετύχετε αυτά που θέλετε  γιατί εύκολα θα παρασυρθείτε σε υπερβολές  και μπορεί να αδικήσετε και κάποιους.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι μετριάστε την καχυποψία σας και μην είστε τόσο απόλυτοι στις θέσεις σας γιατί σας περιορίζουν και θα δυσκολευτεπίτε να κινηθείτε όπως θα θέλατε.

Κριοί και Ζυγοί εκκρεμότητες αλλά και νέα σχέδια σας κρατούν σε εγρήγορση και δε βρίσκετε ησυχία.