Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Aσφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 18χρονου αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε στις 26 Iουνίου στον Βοτανικό.

Ο 18χρονος είχε βρεθεί θανάσιμα τραυματισμένος, βραδινές ώρες της συγκεκριμένης ημέρας σε δρόμο στην περιοχή του Βοτανικού.

Από την διενεργηθείσα νεκροψία-νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του επήλθε συνεπεία βαρειών κακώσεων που προκλήθηκαν από νύσσον και τέμνον όργανο.

Μετά από έρευνα εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι 24χρονος αλλοδαπός, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε συχνούς διαπληκτισμούς με το θύμα, στο χώρο εργασίας τους.

Για τον εντοπισμό του δράστη, εκδηλώθηκαν αναζητήσεις σε όλη τη χώρα και προ του κινδύνου διαφυγής του από την Ελλάδα ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες Αρχές.

‘Ετσι το απόγευμα της Παρασκευής εντοπίστηκε από μικτό κλιμάκιο αποτελούμενο από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Καβάλας και Δράμας, εντός λεωφορείου στο σταθμό διοδίων Μουσθένης Καβάλας.

Ο 24χρονος προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και βάρος του εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.