Αποφάσισες ότι είναι η ώρα να αγοράσεις κλιματιστικό ή να αντικαταστήσεις το απαρχαιωμένο που έχεις με κάποιο πιο οικονομικό; Αλλά ταυτόχρονα δεν έχεις τον χρόνο (αλλά, μεταξύ μας, ούτε και τη διάθεση) να τρέχεις από κατάστημα σε κατάστημα για να δεις τι υπάρχει στην αγορά; Άραγε, θα μπορούσες να βρεις όλα τα μοντέλα της αγοράς μαζί σε έναν online οδηγό ώστε να μπορείς να συγκρίνεις χαρακτηριστικά και να δεις ποιο από αυτά ταιριάζει στις ανάγκες σου από την άνεση του καναπέ σου;

Αν σου έλεγα πως σου έχω τη λύση ώστε να καταφέρεις να δώσεις απάντηση στα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι περισσότερα από το να ανοίξεις έναν browser; Ξέρω, ξέρω… φαντάζει σαν ένα άπιαστο όνειρο. Όμως το Public.gr το έκανε πραγματικότητα! Ναι, καταλαβαίνω ότι σου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς τον οδηγό επιλογής κλιματισμού και θα βρεις απαντήσεις σε ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι.

Ξεκινώντας, σου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσεις – σε απλά και κατανοητά ελληνικά – όλα τα στοιχεία των κλιματιστικών που έχουν πραγματικά νόημα.

Θα μάθεις σε ελάχιστο χρόνο ποιοι είναι οι τύποι κλιματιστικών που υπάρχουν και ποιον θα πρέπει να επιλέξεις ανά περίπτωση χρήσης (σπίτι ή γραφείο).

Δεν θα σε γεμίσει κανείς με αριθμούς και μεγέθη ακαταλαβίστικα που τελικά δεν σε εξυπηρετούν σε τίποτα. Θα βρεις πληροφορίες αποκλειστικά για τα στοιχεία που είναι απαραίτητα να γνωρίζεις και να προχωρήσεις στην επιλογή σου.

Επίσης, θα βρεις μια σειρά από ιδιαίτερα χρήσιμα tips, για να δεις πώς μπορείς να κάνεις καλύτερη τη χρήση του κλιματισμού σου. Δες πώς θα μπορέσεις να έχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα, είτε χρησιμοποιείς το κλιματιστικό σου για ψύξη είτε και για θέρμανση.

Και εννοείται ότι το Public δεν σταμάτησε σε αυτό το σημείο. Δημιούργησε έναν καταπληκτικό οδηγό για να σε βοηθήσει να επιλέξεις το κατάλληλο κλιματιστικό, σε 4 μόλις βήματα. Ναι, καλά διάβασες. Απαντάς σε 4 απλές ερωτήσεις, βλέπεις τη λίστα με τα αποτελέσματα και επιλέγεις αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Για κλιματιστικά, πρώτη φορά τόσο απλά, μπες στο public.gr.