Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της προσπαθώντας να διασχίσει την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο μετά τα Καμένα Βούρλα.

Η 56χρονη, αλβανικής υπηκοότητας, στην προσπάθειά της να περάσει το διαχωριστικό διάζωμα για να πάει στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και ξεψύχησε μπροστά στα μάτια του συζύγου της που την περίμενε.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα είχε αποβιβαστεί από λεωφορείο σε πάρκινγκ στο 182 χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, λίγο μετά τα Καμένα Βούρλα. Διέσχισε το ένα ρεύμα κυκλοφορίας του ΠΑΘΕ που έχει κατεύθυνση από Λαμία προς Αθήνα και ανέβηκε στο διαχωριστικό μεταξύ των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος που την περίμενε για να την παραλάβει με το αυτοκίνητό του. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου η γυναίκα με την οποία απέκτησαν παιδιά και εγγόνια χάθηκε για πάντα.

«Περίμενα την γυναίκα μου. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κατάλαβα ότι ένα αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Την είχε παρασύρει για αρκετά μέτρα . Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε συγκλονισμένος στον ΑΝΤ1 ο σύζυγός της.

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και στη συνέχει αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αστυνομικοί της τροχαίας ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία.