Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως περάστε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την Πανσέληνο στον Τοξότη (17/6), που εξακολουθεί να επηρεάζει αρκετούς την εβδομάδα που διανύουμε. Ετσι ή αλλιώς καλό είναι να γνωρίζετε ότι  έπονται σημαντικότερα αστρολογικά φαινόμενα μέσα στον Ιούλιο, δύο από τις πέντε εκλείψεις τη χρονιάς, και καλό είναι ειδικά αν ανήκετε στα ζώδια του παρμητικού σταυρού, να έχετε το νου σας.

Πρόκειται για μια ηλιακή έκλειψη και μια μερική έκλειψη σελήνης, που φέρνουν ένταση, αλλά και τη δυνατότητα να κλείσουμε κάποιοι πληγές που σχετίζονται με τον παρελθόν ή θέματα που άπτονται στους γονείς.

Η πρώτη ηλιακή έκλειψη του καλοκαιριού, που πραγματοποιείται σε δύο εβδομάδες, στις  2 Ιουλίου, στον Καρκίνο, δεδομένης της φιλικής συμμετοχής του Ουρανού, θα μας βοηθήσει να βρούμε διέξοδο και λύσεις σε προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε. Αφορά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, που αυτή τη χρονιά βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα,  και κάποιους Δίδυμους και Τοξότες.

Ακολουθεί στις 17 Ιουλίου, η πιο σημαντική έκλειψη της χρονιάς, που είναι μερική έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στο φαινόμενο, επιβαρύνει πολύ τον ψυχισμό μας, και φέρνει εξελίξεις στο πολιτικό προσκήνιο. Στο επίκεντρό της θα βρεθούν και πάλι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και λιγότερο Δίδυμοι και Τοξότες, οι οποίοι  θα έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις σχέσεις τους εκφράζοντας συναισθήματα, που νιώθουν.

Μηδενίστε το κοντέρ

Κατά τα λοιπά το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της Τετάρτης (19/6), και κυρίως η αντίθεση του Ερμή και του Άρη στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και ενοχικά σύνδρομα, ανασφάλειες και φόβους, καλώντας μας να τα αντιμετωπίσουμε και να τα ελέγξουμε δια παντός, βάζοντας τέλος στα κακώς κείμενα, να μηδενίσουμε το κοντέρ στις διάφορες σχέσεις και να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι αποφύγετε τις μετωπικές συγκρούσεις σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, με όπλο ένστικτο και διαίσθηση βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, ώστε να πετύχετε την πολυπόθητη ισορροπία με σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Δίδυμοι και Τοξότες από εσάς εξαρτάται να διατηρήσετε τον έλεγχο, εφόσον ξέρετε τι επιθυμείτε και τι επιδιώκετε σε οικονομικά και προσωπικά,  πράξτε αναλόγως.