Μετά από μια μικρή καθυστέρηση λίγων ημερών, ο ΠΑΟΚ έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Ισμαέλ Σίλβα, ο οποίος αναμένεται να έρθει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.
Η υπόθεση του βραζιλιάνου χαφ καθυστέρησε λίγες μέρες λόγω μιας μικροεπέμβασης που έκανε για αφαίρεσης αδένα από την στοματική κοιλότητα.
Ο Δικέφαλος κατέληξε σε οριστική συμφωνία και με τον παίκτη και με την ομάδα του την Αχμάτ Γκρόζνι, από την οποία ο ΠΑΟΚ αγοράζει για 2η σερί σεζόν ποδοσφαιριστή, καθώς πέρσι είχε πάρει τον Λέο Ζαμπά.
- Αρπελόα για τη διαιτησία στον αγώνα με τη Ζιρόνα: «Το μαρκάρισμα στον Εμπαπέ ήταν καθαρό πέναλτι, εδώ και στο φεγγάρι»
- ΑΠΘ: Ένας στους 5 φοιτητές χρειάζεται υποστήριξη για ειδικές μαθησιακές ανάγκες – Ποιες οι νέες υπηρεσίες
- Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευθεία στην Ελλάδα – Πόσα χιλιόμετρα είναι και πού βρίσκεται






