Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα ξεκινούν σήμερα το βράδυ (22:00) τους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από «σκούπες» κόντρα σε Βαλένθια και Σαραγόσα αντίστοιχα.
Το αποψινό παιχνίδι έχει συμβολική αξία για τον Φαμπιάν Κοζέρ, μιας και ο Γάλλος γκαρντ αναμένεται να φτάσει τις 200 συμμετοχές στην ACB.
Ο Κοζέρ μετράει δύο θητείες στην ισπανική λίγκα, μία με την Μπασκόνια από το 2012 έως το 2016 και μία με την Ρεάλ Μαδρίτης από το 2017 μέχρι και σήμερα, όπου είναι από τις βασικές μονάδες για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο.
- Ολυμπιακός – Μιλάνο 1-3: Πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια του Champions League
- Τραγωδία με οπαδούς του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία: Οι πρώτες εικόνες από τους τραυματίες – Η κατάσταση της υγείας τους
- ΗΠΑ: Σε κρίσιμη κατάσταση άνδρας μετά από πυροβολισμό σε περιστατικό με τη συνοριοφυλακή στην Αριζόνα







