Επικίνδυνοι κακοποιοί που έχουν πρωταγωνιστήσει σε γνωστές εγκληματικές υποθέσεις είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες που καταζητούνται ακόμα από τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους τρεις Αλβανούς το 2012 μαζί με συνεργούς του είχαν δολοφονήσει έναν νεαρό σεφ στην Καισαριανή στην προσπάθεια τους να του κλέψουν το αυτοκίνητο στην πυλωτή της πολυκατοικίας του. Ο δράστης είχε συλληφθεί τότε στην Κύπρο.

Ο δεύτερος κακοποιός 35 ετών, ήταν μέλος της σπείρας διαρρηκτών που τον Απρίλιο του 2018, είχαν εισβάλει στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή, ακινητοποίησαν τις δύο οικιακές βοηθούς και έκλεψαν χρηματικό ποσό και τη συλλογή με ακριβά ρολόγια του κ. Πανταζή.

Ο τρίτος δραπέτης που καταζητείται συμμετείχε στη μεγάλη συμπλοκή στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με τον έναν νεκρό και τους επτά τραυματίες.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό και την μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί παραμένουν άφαντοι.

Η…μεγάλη απόδραση

Η απόδραση των τεσσάρων Αλβανών από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη ήταν κινηματογραφική αιφνιδιάζοντας τους αστυνομικούς φρουρούς.

Όλα ξεκίνησαν στις 3.50 τα ξημερώματα ότι άρχισαν να φωνάζουν από το κρατητήριο ότι ο ένας από αυτούς δεν αισθανόταν καλά.

Όταν πλησίασαν δύο αστυνομικοί για να δουν τι συμβαίνει, τους ακινητοποίησαν με ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι, κατόρθωσαν να βγουν έξω κλείδωσαν μέσα στο κρατητήριο τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια, αιφνιδίασαν μια γυναίκα αστυνομικό που έκανε περιπολία με το περιπολικό εντός του χώρου της Διεύθυνσης Μεταγωγών. Μπήκαν στο όχημα, της πήραν το όπλο και κατευθύνθηκαν προς την πύλη. Εκεί, αφού απείλησαν τον φρουρό του πήραν το όπλο του και διέφυγαν.

Η αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Περίπου στις 5 το πρωί εντοπίτηκε ο ένας από αυτούς στην περιοχή του Ρέντη, κοντά στη λαχαναγορά ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων τριών.