Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για βιασμό νεαρής γυναίκας! Η σοβαρή καταγγελία εις βάρος του διάσημου άσου κατατέθηκε την Παρασκευή, 31 Μαΐου στο Σάο Πάουλο.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο στο Παρίσι, στις 15 Μαϊου στις 8.20 μ.μ τοπική ώρα. Η ταυτότητα του θύματος κρατήθηκε μυστική.

Σύμφωνα  με όσα αποκαλύπτει ο Τύπος της Βραζιλίας, ο Νεϊμάρ γνώρισε την κοπέλα μέσω του Instagram.

Μετά από συζήτηση που είχαν, συμφωνήθηκε μέσω ενός φίλου του ποδοσφαιριστή, ονόματι Γκάλο, η κοπέλα να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συναντήσει τον Νεϊμάρ.

Στην καταγγελία αναφέρεται πως η κοπέλα έμεινε στις 15 Μαϊου στο ξενοδοχείο Sofitel Paris και κατά τις 8 το απόγευμα εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ μεθυσμένος.

Μετά τις συστάσεις, όπως καταγγέλλει η νεαρή γυναίκα, ο Νεϊμάρ ήταν ιδιαίτερα επιθετικός και με τη βία την εξανάγκασε να κάνουν σεξ.

Στην κατάθεσή της το φερόμενο ως θύμα αναφέρει επίσης ότι επέστρεψε στη Βραζιλία στις 17 Μαϊου  αλλά φοβήθηκε να καταγγείλει τον ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Νεϊμάρ δήλωσε άγνοια για το θέμα και επιφυλάχθηκε να σχολιάσει οτιδήποτε πριν λάβει επίσημη ενημέρωση.

Δέκα ημέρες μετά το περιστατικό που κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα  ο Νεϊμάρ ενσωματώθηκε στην Εθνική Βραζιλίας στο προπονητικό κέντρο του Γκράνζα Κομαρί, στην Τερεσέπολις για να προετοιμαστεί  ενόψει των αγώνων του Κόπα Αμέρικα που θα φιλοξενηθούν στη χώρα του.