Κυρίαρχος ξανά στις δημοτικές εκλογές ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Πειραιά και ηγέτης του Ολυμπιακού.

Για δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση ο κ. Μαρινάκης ήρθε πρώτος σε σταυρούς στον Πειραιά και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, κάνοντας νέο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού πήρε στις εκλογές της 26ης Μαίου, 15.816 σταυρούς κάνοντας ρεκόρ καθώς στην εκλογική αναμέτρηση του 2014 είχε λάβει 14.010 σταυρούς.

Κατάφερε να αυξήσει δηλαδή τις ψήφους τους κατά 1.806 ψήφους αποδεικνύοντας ότι είναι ο πιο ισχυρός υποψήφιος στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κόσμος στο μεγάλο λιμάνι αγκάλιασε για άλλη μια φορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναγνωρίζοντάς του το έργο που έχει προσφέρει στον Πειραιά την προηγούμενη πενταετία.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Μαρινάκη η διοίκηση του δημάρχου Γιάννη Μώραλη κατάφερε να κάνει την πόλη του Πειραιά πιο ανθρώπινη, αλλά και να αναδείξει τα μοναδικά ιστορικά και πολιτιστικά της χαρακτηριστικά.

Μεγάλα έργα που βελτίωσαν την καθημερινότητα και άλλαξαν τη μορφή της πόλης ολοκληρώθηκαν ή είναι σε εξέλιξη.

Όμως, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά και τα ιστορικά μνημεία που στήθηκαν στον Πειραιά με την ευγενική χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως η προτομή του Νικηταρά, το μνημείο που θυμίζει τη Γενοκτονία των Ποντίων, το άγαλμα του Αφανούς Ναυτικού προς τιμήν του έλληνα ναυτικού που κατέκτησε τον κόσμο.

To πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Πειραιά και για τον Ολυμπιακό αναγνωρίστηκαν από τους πολίτες και γι’ αυτό καταγράφηκε νέο ρεκόρ ψήφων.