Εάν ξυπνήσατε πιο νωρίς από ότι συνήθως σήμερα Τετάρτη (29/5), γεμάτοι ενεργητικότητα και διάθεση να κάνετε πράγματα ο λόγος δεν είναι μόνο το καλοκαιράκι που καταφθάνει, αλλά η Σελήνη στον Κριό, που μας καλεί να είμαστε έντονα δραστήριοι στα επαγγελματικά μας, αλλά και γενικότερα, και να εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας, διεκδικώντας άμεσα την ικανοποίηση των επιθυμιών μας.

Παράλληλα όμως η Σελήνη, που  τετραγωνίζεται με τον Άρη στον Καρκίνο, αυξάνει την ένταση και  τα νεύρα μας και γινόμαστε υποκειμενικοί, εγωκεντρικοί κι εριστικοί, οπότε καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, γιατί μπορεί να παρεξηγούμε τους άλλους χωρίς να υπάρχει λόγος. Φροντίστε λοιπόν να αποφορτιστείτε και να εκτονώσετε την ένταση με όποιο τρόπο σας βοηθάει (άθληση, μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα κ.ο.κ.) και παράλληλα να είστε ανοιχτόμυαλοι και να ακούτε τον εκάστοτε απέναντι, χωρίς να επικεντρώνεστε μόνο στα θέλω σας. Έχει σημασία να μην αναλωνόμαστε σε αντιπαραθέσεις που μόνο θα μας κοστίσουν, και να διαχειριστούμε με ηρεμία και νηφαλιότητα όποια πιθανά ζητήματα προκύψουν.

Το κλίμα σήμερα κι αύριο δυναμιτίζουν περαιτέρω ο Ερμής από τους Διδύμους  που σχηματίζει σιγά σιγά τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, μια όψη που θα κορυφωθεί την Πέμπτη (30/5), οπότε καλό είναι να έχουμε το μυαλό συγκεντρωμένο γιατί το μενού περιλαμβάνει ψέματα, μπερδέματα σε συνεννοήσεις και συμφωνίες, αναβολές, λάθη, αλλά και απώλειες αντικειμένων. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, στη χρήση συσκευών, αλλά και στις διάφορες επαφές σας, και να μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα.

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει συναισθηματικές χαρές σε  Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου έχετε το νου σας σήμερα κι αύριο, αφού θα βρεθείτε μπροστά σε δικαιολογίες, ψέματα και εξαπατήσεις, που θα σας κάνουν να τα χάσετε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι να είστε υποψιασμένοι απέναντι σε άτομα που σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και να σκέφτεστε διπλά τυχόν αποφάσεις για σημαντικά θέματα που σας απασχολούν και συμφωνίες.